2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام خانم نونوش فک کنم شما تو صفحه های خیلی قبل در مورد دکتر یزدانفر تحقیق میکردین

سلام نه من درمورد یزدانفر تحقیق نکردم. من بیشتر روی ابیانه و سجادیان و سامی و کوچک زاده تحقیق کرده بودم. 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقا نوید من رفتم آون پیچ که گفتید عکس ترمیمی دکتر میلانی ازش رو برداشتید اصلا نه این  عکس وجود داره نه تو این پیچ اسمی از دکتر میلانی اومده لطف میکنی توضیح بدی البته شما راجب دماغ خودت هم که دکتر ثابتی معتقد بودی خراب کرده خیلی غلو کردی انصافی حق نیست اینطوری یک دکتر رو خراب کنی

در ضمن من منشی دکتر میلانی نیستم ولی تصمیم قطعی داشتم با دکتر میلانی عمل کنم البته آگه شما بزارید

عزیزم وقتی تصمیم گرفتی با دکتر میلانی عمل کنی حتما اینکار رو بکن به حرف هیچ کس توجه نکن اصل اون انرژی که به خودت میدی بقیه رو بیخیال ،اینجا کلی کاربر میان میگن محبی بده دکتر پر ریسکیه ولی فعلا تصمیم دارم این دماااااغ بسپرم دست محبی ببینیم چی میشه،با اینکه کار بد هم ازش دیدم😁

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
😂😂😂😂 خیلی گرمه هوا  ماشین میبرم افتاب میخوره میخوام برگردم خونه میشینم توش حس میکنم الانه ...

سلام شیوا جون. خوبی عزیزم؟ من خیلی وقت بود سر نزده بودم نی نی سایت. یه دو هفته ایی میشه. راستش این بینی تموم وقتمو گرفته. صبحا که ادارم بعد از ظهرام دو دوز در هفته میرم کلاس زبان دو روز دیگشم میرم واسه تعویض چسب. الان دیگه یک ماه و نیمه میگذره از عملم و همچنان چسبمو دکترم عوض میکنه. میگه تا سه ماه اول میخوام بینی کامل در اختیار خودم باشه تعغیراتشو کنترل کنم. سخته رفت و آمد واسم ولی باز میگم اشکال نداره. قوز رو بینیمم همچنان با ماساژ میره تو. فک کنم حرفت درست باشه. دکترمم میگه ورمه. چون با ماساژ میره داخل. دیروز که رفته بودم واسه تعویض چسب دکترم گفت بینی شما شبیه بینی هایی شده که تو کتابای زیبایی به عنوان یه بینی ایده آل معرفی میشه وخودش خیلی راضیه. منم خودم راضیم الحمدالله. تا ببینیم چند سال دیگه چی میشه😉😉 

شما چطوری؟ اوضاع بینیت چطوره؟ راضی هستی؟

سلام شیوا جون. خوبی عزیزم؟ من خیلی وقت بود سر نزده بودم نی نی سایت. یه دو هفته ایی میشه. راستش این ب ...

سلام عزیزم

مبارکها باشه خانوم انشاله بهترین عمل بینی باشه براتون

با کدوم دکتر عمل کردید؟

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
عزیزم میلانی توشون نیست? واقعا این تصویر که نوید گذاشته قابل اعتماده

عزیزم توی تاپیکهای ترمیمی ها بهتر میتونید جواب سوالتون رو پیدا کنید. اما منم در مورد میلانی اینو میدونم که ناراضی هم داره

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
سلام عزیزم مبارکها باشه خانوم انشاله بهترین عمل بینی باشه براتون با کدوم دکتر عمل کردید؟

سلام ممنونم🙏🙏😊 منم امیدوارم اگه شمام عمل کردید و یا قصدشو دارید حتما بهترین نتیجه رو بگیرید. 

من قزوین عمل شدم. دکتر کوشایی

سلام ممنونم🙏🙏😊 منم امیدوارم اگه شمام عمل کردید و یا قصدشو دارید حتما بهترین نتیجه رو بگیرید.  ...

مبارکه. راضی هستید؟

میشه عکس بذارید بینی ماهتون رو ببینیم؟

سلام شیوا جون. خوبی عزیزم؟ من خیلی وقت بود سر نزده بودم نی نی سایت. یه دو هفته ایی میشه. راستش این ب ...

سلام مهرانا جونم خوبی عزیزم 

والا منم دیگه سعی میکنم نیام تاپیک الان ریپلایتو دیدم

من امروز مماخم یکماهه شد و همچنان پره سمت راستم یه کوچولو بزرگتره ولی خیلی بهتر از روزای اول شده (ک اینم مال اون دستکاری دکتر تو روز هفتم بعد عملمه و اون گاز استریلی ک دو روز توش بود گشادش کرد😂)

منم دقیقا رو استخونی ک تراش داده حس قوز دارم🤦🏻‍♀️ک همه بهم میگن ورمه و با ماساژی ک دکتر میده میره هفته دیگه میرم پیش دکترم ببینم چی میگه هر چند میدونم زیر سه ماه ماساژ نمیده

فک کنم صفحه ۲۵۳۸ عکس گذاشتم میتونی بری ببینی 

خیلی خوبه دکتر خودش چسب میزنه چون من واقعا سختمه چسب Uشکل. رو بزنم همش استرس میگیرم بد نزنم کج نشه مماخ 

هر وقت میخوام چسب بزنم با کلی وسواس میزنم حتی به سایز چسبام حساسم همشون یه دست یه اندازه باشه😂😂

خدا رو شکر ک راضی هستی 

خلاصه من فعلا منتظرم ورما بخوابه 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
2810