2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015437 بازدید | 66527 پست

و در نهایت شانس و نوع بیس بینی و  ضخامت پوست هست که خیلی تو نتیجه عمل اثر داره . به نظرم بهترین راه تحقیق اینه حضوری برید تحقیق وگرنه توی اینستا نت هر دکتری نظرسنجی میذارن صدتا ناراصی درمیاد یهو مثلا من خودم حسنانی یکی از گزینه هام بود ولی از بس کامنت بد دیدم نرفتم یا همون نوری و رجایی فرقی ندارن هر دکتری نظر سنجی بذارن همیشه یسری میان ناراصین که یسریشونم ناراضیتیشون مهم نیست چون مثلا میگن نیمه فانتزی میخواستن طبیعی عمل کرده دکتر . پس بهتره چند بار مطب دکترای موردنظرتون برید حصوری نمونه ببینید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها هر دفعه میام تاپیک میخونم بیشتر همه یه حالت پشیمونی دارند چرا انقدر فاز منفی آخه؟ من به ...

آره کاقعا منم بعد از چند سال تحقیق متوجه شدم دکتری که قطعا صد درصد همه راصی باشن نیس حالا کل ایران میخای بگرد.دوست عزیز لطفا عکسهای بینی تون قبل وبعد عمل بزارین اگه ممکنه .ممنون میشم.لطفا مرتب ببا گزارش بده از وصعیت بینی ت 😁

آره کاقعا منم بعد از چند سال تحقیق متوجه شدم دکتری که قطعا صد درصد همه راصی باشن نیس حالا کل ایران م ...

بذار ببینم میتونم عکس بذارم البته نمیخوام شناخته بشم آشنا دارم اینجا 😁

خانمی یکم از سبک دکتر میلانی میگی برام؟؟ من دوس دارم بینی م کوچیک وجمع وجور بشه وبا ی قوس ملایم .نوک بینی هم خیلی جمع بشه بتطرت دکتر میلانی گزینه خوبیه؟؟ به نظر بیمار اهمیت میده یا کار خودش میکنه؟؟ 

خانمی یکم از سبک دکتر میلانی میگی برام؟؟ من دوس دارم بینی م کوچیک وجمع وجور بشه وبا ی قوس ملایم .نوک ...

سبکش کلا طبیعی و نیمه فانتزیه شما فکر کنم نیمه فانتزی میخواهید اتفاقا چندتا نیمه فانتزی دیدم خیلی قشنگ بود

2810