2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
استامینوفن خوردم چندبار در روز میشه خورد؟دردش تا چند روز طول میکشه؟

من درد نداشتم 

فک کنم شش ساعته بود استامینوفن یادم نیست 

منو از اتاق عمل اوردن تو بخش حس درد داشتم یه کم رو تیغه بینیم ک تا گفتم پرستاره شیاف اورد دیگه هر چی التماسش‌کردم نزن شیاف ندوست زد😐ولی دیگه درد نداشتم بعدش 

اناناس تازه بگیر پوره کن بخور

قرص اناهیل بخور

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی اصلا دکتر خوب نیس همه که خرابکاری دارن

وقتی کاری که بادست انجام بشه بلاخره خرابکاری هم توش هست  یه روز دکتر سرحاله خوب میشه یه روز بازنش دعوا کرده حوصله نداره ممکنه خراب بشه😂واقعا میگن شانسی راست میگن درکل باید دنبال دکترای باشیم که ریسک کمتری دارن

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
پس من چرا انقد درد دارم

دکترت کی بوده

همش دراز کش نباش راه برو 

تو حالت خواب بیشتر ورم میکنه ادم 

زنگ بزن بپرس بگو درد دارم 

شاید بهت شیاف بده

پس من چرا انقد درد دارم

خواهر زاده منم مثل شما بود( البته ایشون کمی ناز نازی لوس شریف دارن)دکتر بهش گفت هر چهار ساعت قرص استامینوفن بخوره

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
وقتی کاری که بادست انجام بشه بلاخره خرابکاری هم توش هست  یه روز دکتر سرحاله خوب میشه یه روز باز ...

دکتری ک زن خوبی داشته باشه😂😂

چون یه مورد ازش دیدم تو مطب ک گوشتی بود و هنوز بزرگ بود البته دختره ک باش صحبت کردم گفت بینیم خ ...

خوب پس بهتر .من یه میل هم دوست نداره کوچیک بشه. فرمش حالا خوب بوو د اونی که دیدی؟؟

سلام بچه ها هر دفعه میام تاپیک میخونم بیشتر همه یه حالت پشیمونی دارند چرا انقدر فاز منفی آخه؟ من به نظرم هر کس عمل کرده توقع یه بینی بی نقص و عالی داره درحالی کع اشتباهه حتی خود دکترها هم میگن فلان درصد نتیجه داره این که دیگه مشخصه از بینیتون توقع صد نداشته باشید اونم وقتی هنوز شش ماه نشده از عملتون خب تا یکسال بینی همش شکل عوض میکنه . 

در مورد دکتر شما برید دکتر صد میلیونی برید بهترین دکتر دنیا مطمین باشید کار خراب خواهد داشت شک نکنید همه دکترها صدها مورد ترمیمی خواهند داشت هر دکتری ناراضی داره مهم اینه شهره نباشه به خرایککاری مثل سهرابی و محبوبی راد . بخصوص ترمیم تو بینی های فانتزی بیشتره قطعا . من خودم دو ماه و نیم با میلانی عمل کردم دوستمم چند روز بعد من و دوتا دیگه از دوستامم این ماه عمل کردن ایشالا نتیجه میام میگم ولی فعلا منو دوستم که دو ماه و نیم میگذره راضی هستیم . قبلش هم چندباری مطبشون رفتم با کسایی که عمل کرده بودن هم حرف زدم راضی بودن دیگه توکل بخدا 

2810