2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
بچه ها میشه اسم کامل دکتر ابیانه.دکتر حسنایی.دکترمحبی.دکتتر مقدم و دکتر میلانی رو بگید؟شدید دنبال دک ...

علیرضا ابیانه

حمید رضا حسنانی

علیرضا محبی

بهرام مقدم فر

شاهین روشن میلانی

----------------------------

تازه دنبال دکتری ، ماه بعدی  هم میخوای عملتم کنه!  

ابیانه نرو 

حسنانی خودم عمل کردم فعلا  راضیم تا سه ماه بگذره ببینم چی پیش میاد

محبی خیلی ادا اصول داره دیر وقت میده و میگن دستیاراش عمل میکنن 

مقدم رو نمیدونم اصلا

میلانی هم که خیلی از دوستان باش وقت عمل دارن ولی من ندیدم کسی اینجا عمل کرده باشه باش و عکس بزاره عکسای پیجشم که همش سه رخ و نیم رخه چند تا ویدئو هم گذاشته از مریضاش که نمیدونم چرا تو دماغی میحرفن   ولی انگار دوستانی که مطب گردی کردن راضی بودن از نمونه هاش

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
بینیم استخونیه .همه میگن بینیت خوبه ولی خودم میدونم نوک بینیم به سمت پایینه.دکتری میخام که بینیم و خ ...

عکس مماختو بزار 

اگه مماخت خوبه بیخودی عمل نکن خیلی ریسکه عملش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها میشه اسم کامل دکتر ابیانه.دکتر حسنایی.دکترمحبی.دکتتر مقدم و دکتر میلانی رو بگید؟شدید دنبال دک ...

دکتر محبی  سال دیگه وقت میده ،حسنایی چند روزپیش  زنگ  گفت دکتر تا ماه دیگه نیست،ولی مقدم زود وقت میده،ابیانه وقت مشاوره رو زود میده ولی وقت جراحی رو نمی دونم

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
دکتر محبی  سال دیگه وقت میده ،حسنایی چند روزپیش  زنگ  گفت دکتر تا ماه دیگه نیست،ولی م ...

حسنانی نیستش؟

من هفته دیگه یکماه بعد عملمه میخواستم برم پیشش؟ جدی میگی نیست؟!!!

حسنانی نیستش؟ من هفته دیگه یکماه بعد عملمه میخواستم برم پیشش؟ جدی میگی نیست؟!!!

من زنگ زدم منشی دکتر بهم گفت دکتر  یک ماه نیست بهم نوبت آخر مرداد رو داد🤔

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
من زنگ زدم منشی دکتر بهم گفت دکتر  یک ماه نیست بهم نوبت آخر مرداد رو داد🤔

هی وای من   پولا رو زد به جیب رفت خارج  

سلام بچه ها خُبین چه خبر  کسی عمل نکرده جدیدا  کممتر از یه هفته دیگه میشه یه ماهم ولی ...

منم دقیقا حس شما رو دارم . لب بالام تقریبا دو سه روزه 70 درصد به حالت قبل برگشتع . ولی همچنانم دندونام کاملا مشخص نمیشه . الحمدالله ورم تیغه بینیم سمت راستش بهتر شده . دیگه کج دیده نمیشه😂.ولی پره سمت چپ که انحرافم اون سمت بوده . همچنان هست . من 19 تیر میشه یک ماه که عمل کردم . 

منم دقیقا حس شما رو دارم . لب بالام تقریبا دو سه روزه 70 درصد به حالت قبل برگشتع . ولی همچنانم دندون ...

منم دقیقا عین شمام 

پره سمت راستم که عمل اون سمت بوده هنوز یه کوچیک بزرگتره از این یکیه

من دندونام بی حس نیست فقط لبم اونجا که به وسط تیغه وصله 

معموالا وقتی زیاد حرف میزنم یا غذایی که به جویدن نیاز داره میخورم بیشتر بی حس میشه 

منم 19 تیر میشه یکماهم

منم دقیقا عین شمام  پره سمت راستم که عمل اون سمت بوده هنوز یه کوچیک بزرگتره از این یکیه من دن ...

دندونام بی حس نیست . لبم قبلاها زیادی میرفت بالا دندونای بالام موقع خنده قشنگ مشخص بود . الان تا نیمی مشخصه.

خداییش بعد از 29 سال از اینکه میتونم شبها با بینی نفس بکشم خیلی خوشحالم😂😂

دندونام بی حس نیست . لبم قبلاها زیادی میرفت بالا دندونای بالام موقع خنده قشنگ مشخص بود . الان تا نیم ...

حالا من 30 سال فک نمیکردم انحراف بینی دارم روزی که رفتم معاینه کرد گفت انحراف داری گفتم واقعا من راحت نفس میکشم  

من اصن نمیخندم عضلات صورتمو میگیرم بهم گفت موقع خندیدن عضلات صورتتو بگیر عطسه با دهن باز وای امان از خمیازه این یکی رو واقعا جر میخوره بخیه هام به زور با دستم کنترلش میکنم 

از وقتی عمل کردم دندونای جلومو ندیدم   

من زنگ زدم منشی دکتر بهم گفت دکتر  یک ماه نیست بهم نوبت آخر مرداد رو داد🤔

اره الان استوریشو دیدم رفته پاریس

2810