2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بگی چطور تونستی ازشون وقت ویزیت بگیری من که تا حالا موفق نشدم

مهر یا ابان سال گذشته با شماره های که خودشون گفتن زنگ زدم (البته چند روز پشت سر هم)موفق شدم  نوبت بگیرم هفت ماه منتظر بودم تا نوبتم شد حالا هم حدودا ده ماه باید منتظر بمونم فکر کنم به عمرم قد نده ☹😂 نمی دونم ارزش ابن قدر صبر کردن رو داره یا نه فعلا همچنان درحال تحقیقم😁

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
دیدین بگید بردارم  امروز گرفتم ۲۰ روز گذشته از عملم پره سمت راستم ورم داره🤦🏻‍♀️

بینیتون خیلی قشنگ شده 😍البته من قبلش رو ندیدم ،وقتی میری مطب دکتر یه سری میان واقعا بینی شون خوبه ولی نمی دونم چرا باز دلشون می خواد جراحی کنن ،من خودم یه خانومی رو دیدم بینی اش عالی بود می گفت می خوام جراحی کنم تا حالا پیش پنج تا دکتر رفتم گفتن نیازی نداری ولی باز خودش اصرار داشت و...🤔 

سلام بچه ها

من اومدم، سه ماه و ده روز از عملم میگذره و رضایتم داره کمتر میشه متاسفانه :(((

ار مدلش، قطعا از بینی خودم بهتر شده و خرابکاری هم نکرده که بخواد خیلی ضایع باشه تو صورتم؛ اما مشکلم با نوک بینیه که فکر میکنم یکم تیز شده.

فکر هم نمیکنم درست شه. الان نوک بینی سفت سفته یعنی ممکنه بهتر شه؟

دیروزم که دکترم رسما گفت حساس نباش دیگه، همه چیز بینی که نمیشه صددرصد همون ایده آل خودت باشه، خیلی محدودیت ها وجود داره!!!!

خلاصه که اسم بینی میاد دلم میخواد یه بار دیگه برم نوکشو درست کنه.

سلام بچه ها من اومدم، سه ماه و ده روز از عملم میگذره و رضایتم داره کمتر میشه متاسفانه :((( ار مدلش ...

بینی تو ک خوشگل شده بود حساس نباش دیگه 

نمک ممکم بریزید دور دیگه این چیه افتاده تو دهنتون اسمشو نیارید ورم میکنیدا😂😂

بعد عمل چهره شیکتر میشه تناسب صورت بیشتر میشه 

نمک میخای چیکار اخه🙄🙄🙄

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
بینیتون خیلی قشنگ شده 😍البته من قبلش رو ندیدم ،وقتی میری مطب دکتر یه سری میان واقعا بینی شون خوبه و ...

قبلشو گذاشتم یه بار سریع برداشتم واقعا نیاز داشت به عمل مماخ من

من ک خیلی راضیم از عملم تا امروز البته 

قبلشو گذاشتم یه بار سریع برداشتم واقعا نیاز داشت به عمل مماخ من من ک خیلی راضیم از عملم تا امروز ال ...

حداروشکر انشاالله صد سال برات همینجور قشنگ بمونه😍😍😘

آره برای مشاوره رفتم ،هزینه جراحی ۱۴ فعلا ولی تا سال آینده که نوبت من بشه حتما بیشتر میشه

دکترای دیگه نرفتی؟؟ خوب تا اون موقع چندتا دکتر دیگم برو. نمونه هاش چجوری بودن؟؟ من پارسال وقت مشاوره گرفتم بعد پشیمون شدم . تا مهر آبان پارسالم خیلی قاطعانه میخواستم عمل کنم نمیدونم یهو ترسیدم پشیمون شدم . دوباره باز افتاده تو سرم برم باز مشاوره و...

قبلشو گذاشتم یه بار سریع برداشتم واقعا نیاز داشت به عمل مماخ من من ک خیلی راضیم از عملم تا امروز ال ...

شب قبل عمل و روز عمل ترس نداشتی؟؟ من خیلی وحشت دارم. وگرنه من باید پارسال عمل میکردم مامانم هی میگفت بریم؟؟ میگفتم حالا یه هفته دیگه ... تا اینکه اخر کنسل کردم 😓

شب قبل عمل و روز عمل ترس نداشتی؟؟ من خیلی وحشت دارم. وگرنه من باید پارسال عمل میکردم مامانم هی میگفت ...

وای انقد ذوق داشتم😂

اخه عملش اصلا ترسناک نیست خیلی راحته

2810