2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015421 بازدید | 66527 پست

سلام آقانويد ان شاالله ك مشكل بينيتون رفع شه دردسر زياد داشتين،منتظر نظرتون در مورد دكتر كوروش يزدانفر بگيد خيلي سردر گم وبلاتكليفم،شهرستانم نميتونم مطب گردي كنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم بايزدانفرويزيت شدم گفت بينيت گوشتي استخوانيه،پره هاتو باز نميكنم قوزتو صاف ميكنم افتادگيشم رفع ميشه ولي سربالاش نميكنم طبيعي كارم،از ايشون خوشم اومد دكتر با اخلاقيه،ولي مشكل نديدن نمونه س،خلاصه كمكككك

😂😂😂😂 خیلی گرمه هوا  ماشین میبرم افتاب میخوره میخوام برگردم خونه میشینم توش حس میکنم الانه ...

من میخاستم دوهفته مرخصی بگیرم همه میگفتن نههههه یک هفته ای اوکی

شما بعد ۱۷ روز رفتی که من فک نمیکنم زودتراز ۳ هفته بتونم خودمو جمع و جور کنم

من میخاستم دوهفته مرخصی بگیرم همه میگفتن نههههه یک هفته ای اوکی شما بعد ۱۷ روز رفتی که من فک نمیکنم ...

واقعا نمیتونستم زودتر برم تازه الانم یه خط در میون میرم😂

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

دوستان اینجا کسی بینی ش رو پیش دکتر مسعود صحرائیان عمل کرده یا تجربه ای از ایشون داره؟

من ایشون مدنظرم هست برای عمل .... راهنمایی م کنید لطفا اگر اطلاعاتی دارید.

گزینه های من برای عمل بینی به ترتیب اولویت: زینلی - صحراییان - شیروانی - قیصری 
عزیزان یه لیستی بود که اسم دکترا با درصد موفقیت عملشون رو گفته بود دارین شما؟ من داشتم ولی هرچی گوشی ...

نه من نشنیده بودم  اگه پیداش کردی لطفا اینجا بزار ببینیم

2810