2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015412 بازدید | 66527 پست
سلام عزیزم مبارک باشه بالاخره یکی رو پیدا گردم با دکتر میلانی عمل کرده باشه میشه لطفا توصیح بدی یکم ...

بله خودشون عکس گرفت و یه طراحی کرد. دکتر کم ریسکی هستند ناراصی کم داره واینکه طبیعی از این مدلای گنده درنمیاره مثل بصام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا بهترين كارو ميكنين، من مثه چي پشيمونم، قبلش بانمكتر بود قيافم، ب استرسش نميارزه ، هرروز يه مشكل ...

بینی شمارو دیدم قبلش هم خیلی مورد دار نبود خوب بود برای یه مرد . حالا ایشالا کمی از عملتون بگذره شاید ایرادات رفع بشه

بله خودشون عکس گرفت و یه طراحی کرد. دکتر کم ریسکی هستند ناراصی کم داره واینکه طبیعی از این مدلای گند ...

اره منم بدم‌میاد به بهانه طبیعی بینی کوچیک نمیکنن بعد میگن طبیعی خاستی خوب باید جمعتر بشه 

ایا دکتر میلانی نیمه فانتزی هم عمل میکنن؟؟ اخه شنیدن طبیعی کاره وبه نطر بیمار اهمیت میدن که چ مدل دو ...

بله نیمه فانتزیاش عالیه من خودم بدم نمیومد نیمه فانتزی کنم ولی صورتم درشت بود ترسیدم

من امروز وقت مشاوره داشتم با دكتر مفرد،گفت كجي بيني ممكنه بعد عمل يه ذره بمونه بعدا نياي بگي چرا ابنجور شد گفت جراحي بيني ممكنه به ترمبم بكشع يا سوهان...راستش دپرس و نااميد شدم

بچه ها من امشب با یه خانمی تو اینستا صحبت کردم که می گفت با ابیانه عمل کرده و مشکل تنفسی داره . و اصلا راضی نبود . میگفت ابیانه روزهای مشخصی ناراضی ها رو میبینه و نمیذاره با مریض های عادی بیان . می گفت روزی که رفتم چندین نفر مشکل تنفسی داشتند . حالا من چیکار کنم ... گریههههههه 

من هفته بعد وقت عمل دارم از استرس دارم می میرم . شاید کنسل کنم به احتمال زیاد و از خیر عمل بگذرم کلا . به دردسرش نمی ارزه 

به نظرتون میشه به این جور نظرات اعتماد کرد ؟؟؟

بچه ها من الان مطب دکتر برادران بودم.شنیدم تخصصش گوشتیه.عمل دیروزشم که استوری گزاشته دوست خودمه.کارش ...

ای کلک این همه من برادران برادران گردم چرا هیچی نمیگید؟؟؟؟

چجوری بود اخلاقش و برخوردش؟

مطب گردی 
2810