2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015455 بازدید | 66527 پست
راستی خانمی یه چیزی در مورد میلانی. من مطبش بودم چند نفر رو دیدم امپول کورتون دستشون بود که دکتر بزن ...

خوب بود مدلاش رو دیدی عزیزم ؟؟؟ من یکی ام تو ایننستام هست با میلانی عمل کرده منتها بیشتر عکساش فیلتره😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما میلانی ام رفته بودی؟؟ چجوری بودن؟؟

نه نرفتم 

من کلا ادم ریسک پذیریم فقط حسنانی رفتم اونم دو ساعت نشستم با چند تا از مراجعینش ک عمل کرده بودن حرف زدن و راضی بودن فامیلمونم پیشش عمل کرده بودو راضی بود دیگه رفتم مشاوره ام گرفتم ازشون و طراحی کرد برام نوبت عمل گرفتم 

به همین سادگی😁

البته من شاغلمو اصلا وقت مطب گردی نداشتم ولی اینستاهاشونو چک میکردمو نظراتو میخوندم 

اخه بینی استخونی غضروفی ک بخوای طبیعی عمل شه دکتر پیدا کردن براش کار سختی نیست

بینی گوشتی و با پوست ضخیم و غضروف ضعیف یکم باید بیشتر تحقیق کرد

ولی چیزی ک در نظر داشتم این بود ک به خاطر اینکه انحراف داشتم حتما پیش متخصص گوش حلق و بینی عمل بشم 

حالا ایشالله ک فردا گچو باز میکنم راضی باشم از نتیجه عملم 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
خب كارم تموم شد. كسايي كه اومده بودن اونجا راضي بودن. تا اونجايي هم كه ديدم نتايج خوب بود. نظ ...

عزیزم خوب بینی طبیعی مگه نمیخواستی‌؟ طبیعی تغییر زیادی نداره دیگه. فقط ایرادات بر طرف میشن.

ابیانه چی گفته بود بهتون مگه؟

مطب گردی 
نه نرفتم  من کلا ادم ریسک پذیریم فقط حسنانی رفتم اونم دو ساعت نشستم با چند تا از مراجعینش ک عم ...

دکتر حسنانی من فیلماشو میبینم خیلی خوبه مدلاش  عالی میشی عزیزم عکسم بذار نری پیدات نشه😃

خوب بود مدلاش رو دیدی عزیزم ؟؟؟ من یکی ام تو ایننستام هست با میلانی عمل کرده منتها بیشتر عکساش  ...

خوب بعضیا که خیلیییی خوب بودن دوسه نفر بودن که به نظرم بینی شون بزرگ بود ولی انقددددرررر خودشون راضی و خرسند بودن که با خودم گفتم لابد قبلش خیلی بد بوده.تازه یکی انقد راضی بود که دخترشم اورده بود .یکی دیگه که ب نظر من بزرگ بود بینیش یه دوستش از عراق رو اورده بود عمل کنه.چند نفر رو دیدم از عراق و کشورای همسایه اومده بودن.خیلیا خودشون که عمل کرده بودن با میلانی یکی دونفرم اورده بودن برا عمل

چشم به راه...

میلانی برای من طراحی کرد که خیلی عالیییی بود و گفت از اینم بهتر میشه.دکتر سلطانی فر هم طراحیِ میلانی رو دید گفت خیلی عالیه.اما من اول اینکه هزینش زیاده برام دوم اینکه میترسم کوچیک نشه بینیم.اخه بینی من از بغل ارتفاعش زیاده😣😣😣😭😭😭

چشم به راه...
راستی خانمی یه چیزی در مورد میلانی. من مطبش بودم چند نفر رو دیدم امپول کورتون دستشون بود که دکتر بزن ...

واقعاااا حالا خوسحال بودم دکترم انتخاب کردم حالا چیکار کنم😥

خب كارم تموم شد. كسايي كه اومده بودن اونجا راضي بودن. تا اونجايي هم كه ديدم نتايج خوب بود. نظ ...

مرسی عززیزم برا اطلاع رسانیت منم فیلم های پیج دکتر نوری میبینم دماغها پیشم بزرگ وسوراخهای بینی وعکسهای قبل از عمل هم نمیزاره که ببینم چقدر کوچیک کرده 

میلانی برای من طراحی کرد که خیلی عالیییی بود و گفت از اینم بهتر میشه.دکتر سلطانی فر هم طراحیِ میلانی ...

منم میخام حتما کوچیک بشه بینیم.من نمسدونم چرا هرچی پیج های دکترها رو میبینم سایز بینی کوچیک نمیکنن انگار میترسن خراب بشه .بعصی ها از روبرو اصلا تغییر خاصی نمیبینی فقط از بغل ی قوس شاید داشته باشه.من دوس دارم هزینه میکنم بینی پ‌کوچیک بشه وشیک 

واقعاااا حالا خوسحال بودم دکترم انتخاب کردم حالا چیکار کنم😥

من یه بار مشاوره با ایلخانی هم برم بعد بین این دوتا انتخاب میکنم.ایلخانی و میلانی

البته زرگری کرج هست بدم نمیاد اونم برم یه سر

چشم به راه...

من شبا اصن نمیتونم بخوابم😭😭😭😭

هم طاق باز خوابیدن سخته برام

هم سوراخای بینیم به نوبت کیپ میشن با یکیشم نمیتونم نفس بکشم

بدن درد گرفتم دیده از طاق باز خوابیدن😢

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
من شبا اصن نمیتونم بخوابم😭😭😭😭 هم طاق باز خوابیدن سخته برام هم سوراخای بینیم به نوبت کیپ میشن ب ...

الهی....دیگه خوشگلی دردسر داره دیگه خاهر

من کلا با دهن نفس میکشم فک کنم بعد عمل سختم نباشه🤔

چشم به راه...

سلام بچه ها

من الان میفهمم میگن ورم آدمو پیر میکنه تا خوب بشه یعنی چی😐😂 یه روز بینیم خیلی بزرگ میشه یه روز لاغر میشه یه روز انگار اصلا فرق نکرده یه روز میگم وای ضایع عملیه که.. ای خدااااا یعنی تا کی اینجوریه؟

من یه بار مشاوره با ایلخانی هم برم بعد بین این دوتا انتخاب میکنم.ایلخانی و میلانی البته زرگری کرج ه ...

ایلخانی خیلی فانتزی عمل میکنه منکه عکسهای پیجش دیدم خوشم نیومد ولی شاید شما رفتین به سلیقه شما نزدیک باشه من نیمه فانتزی دوست دارم

2810