2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

نمونه های تو مطب دیدین چطور بودن؟؟ من دوس دارم بینی م کوچیک بشه بعضی دکترها به اسم طبیهی اصلا سایز بینی دست نمیزنن میخام حتنا نوک بینی م جمع بشه .دکتر میلانی نوک بینی جمع میکنن؟؟

یه دلیل زیاد گرفتنشم بخاطر اینه که تو بیملرستان هتل گاندی جراحی میکنه. اونجام خوب تکلیفش مشخصه

نه انگار از بعد عید اومده بیمارستان نیکان

منم واقعا ۱۵ تومن برام زیاده برای عمل بینی ولی میگم یه باره آدم خرج کنه یه چیز خوبی دربیاد. هرچی دیگه بود انقد پول نمیدادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رجایی من اول پیجشو دیدم خییییلی خوشم اومد ولی بیشتر که دقیق شدم دیدم پروجکشن بینی هارو خیلی زیاد میک ...

من تو این صفحات که خوندم با اطلاعات آقای نوید که خیلی هم انگار بررسی کرده بودن و با ثابتی عمل کردن که خیلی خوبم شده بود رفتم پیج ثابتی رو دیدم اولش  به نظرم خوب و طبیعی اومد ولی بعضیارم به نظرم نتونسته قشنگ دربیاره سربالا شدن تو چشم میزنه. البته من شخصا خیلی سخت گیر نیستم ولی نمیتونم قبول کنم مثلا سربالا ناجور بشه یهو .من برای یکشنبه هفته بعد میرم مطبش نتیجه شو بهتون میگم

نه انگار از بعد عید اومده بیمارستان نیکان منم واقعا ۱۵ تومن برام زیاده برای عمل بینی ولی میگم یه با ...

کاره خوبی میکنی منم قبول دارم. ولی باید تحقیق کرد خیلی

نظراتتو به ما هم بگو عزیززم

من تو این صفحات که خوندم با اطلاعات آقای نوید که خیلی هم انگار بررسی کرده بودن و با ثابتی عمل کردن ک ...

ولی یجا من خوندم اقانوید گفتن دکتر ثابتی برای اقایون بهنره چون طبیعی عمل میکنه

من لبم و چهار تا دندون بالام بی‌حسه اخه سرم رو بعد اینکه گچو باز کنی میدن  امروز یکم باز میشه ...

من گچ هم داشتم با سرم میشستم...آره یکم آزاردهندست ولی فک کنم خوب شیم نهایتا. من امروز ۲۱ روزه که عمل کردم. اکثر ساعتها تو روز میتونم خوب نفس بکشم. بهتر میشی انشالله. تحمل کن

[QUOTE=93894402]وضعیت من همین الان یهویی    [/QUOTE خوبه عزیزم خیلی کبود نشدی. خوندیزیت چ ...

اونورم کبود شده😂😂😂البته نه زیاد زیر چشم فقط سمتی ک چکش کاری کرده و انحراف داشتم کبود شده اینورم اصن کبود نشده

من خونریژیم خیلی کم بود بعد عمل

دردم نداشتم

الان فقط همون سوراخی ک انحراف داشته هی کیپ میشه هی باز میشه ولی این سوراخم ک در عکس مشاهده میکنید از اولش باز باز بود😂😂😂

الان فقط حوصلم سر رفته ایششش

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
من گچ هم داشتم با سرم میشستم...آره یکم آزاردهندست ولی فک کنم خوب شیم نهایتا. من امروز ۲۱ روزه که عمل ...

🤔🤔🤔تو از اول همه کار میکردی با دماغت از شستوشو تا فین و...😂😂

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
2810