2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015427 بازدید | 66527 پست
عزیزم من دیروز تامپون هامو کشیدم.دردی نداشت زیاد در حد یه لحظه بود اونم قابل تحمل بود.

تامپون نه سیلیکون 

تامپونو منم دیروز کشیدم درد نداشت اون سیلیکونی ک تیغه بینی رو نگه داشته از داخل منظورمه

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میخاستم بعد عمل برم لب بالامو ژل بزنم بعد دکتر جوری عمل کرده هم پشت لب پیدا کردم هم لب بالام خوش فرم شده دمش گرم خدایی راضیم ازش تا اینجا

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
اوهوم... اما خب دلم نمیخواست مطب گردی کنم اصلا.. ظاهرا دیگه مجبورم. دکتر طبیعی کار به جز اینا کی رو ...

من دکتر میلانی شنیدم تعریفشو البته هنوز نرفتم خودم ببینم از نزدیک.و دوستم البته رفته بود فقط مشاوره خوشش اومده بود.چون تقریبا هم سلیقه ایم. کارای پیجشم دوست دارم البته بعضیاشم نه. بعد میگن طراحی میکنه و هر مدل بخوای عمل میکنه طبیعیاشم قشنگه دوستمم میگفت خیلی شیکه. دکتر حسنانی ام دوست دارم کارشو. بشارتی ام یه نفر رو دیدم فقط که 5 سال پیش عمل کرده بود و واقعا خیلی عالی بود مخصوصا تیغه بینیش  . ولی نظرمو عوض کردن یکی میگه خوبه یکی میگه بده. 

من دکتر میلانی شنیدم تعریفشو البته هنوز نرفتم خودم ببینم از نزدیک.و دوستم البته رفته بود فقط مشاوره ...

مررررسی میبینم حتما.

منم کارای بشارتی رو دوس دارم. یکی از دوستامم بینیشو پیشش عمل کرده خیلی طبیعی.  جوری که با شک ازش پرسیدم عمل کردی از بس خوشگل بود . اما منم خیلی ازش بد شنیدم متاسفانه 😞 اینجوری باشه کلا نمیتونیم عمل کنیم😄 همه ی دکترا بلاخره خرابکاری دارن. یه کوچولو بتونیم ریسک کنیم خوب میشه 

سلام بچه ها من از دكتر يزدانفر زياد تعريف شنيدم رفتم واس مشاوره يه مريض ديدم دوهفته ايي;خوشگل بود  منم مشاوره شدم گفت ب پرهات دست نميزنم قوزشو برميدارم كلا طبيعي كاره ايشون و بسيار خوش اخلاق من كرمانشاه ويزيت شدم بايد مطب بري تهران تا نمونه ببيني. واسه من مقدور نيست مطب گردي؛بچه ها ب مطبش سر بزنيد و بيايد تعريف كنيد قطعا خالي از لطف نيست

2810