2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
 دیگه چه دکترایی و میشناسین که طبیعی کار باشن حالا یا مطبشون رفتی میشه توضیح بدی عزیززم

من دکتر ثابتی م رفتم اونجام مشاوره شدم از مریضاشم پرس وجو کردم ناراضی نداشت بعد اصلا بینیارو شکل هم نبودن واسه هر مریض فرق داشت منم خوشم اومد کارش طبیعی بود بخاطره این بینی مو واسم طراحی کرد خوب شده بود گفت 80درصد همین میشه منم نوبت عمل گرفتم تا ببینم ان شاالله چطوری میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دکتر ثابتی م رفتم اونجام مشاوره شدم از مریضاشم پرس وجو کردم ناراضی نداشت بعد اصلا بینیارو شکل هم ...

چه خوب که طراحی می کنه . لااقل یه تصور از بعد عمل بهت میده . کاش دکتر ایبانه هم طراحی می کرد

من دیروز عمل کردم با دکتر حسنانی کیلینیک مریم 

پره های بینیمو دست نزده فقط از وسط باز کرده خودم تعجب کردم امیدوارم جمع جور شده باشه اسپلینت رو بر میدارم 

نسبت به هم اتاقیام تورم کبودی خونریزیم خیلی خیلی کم بود امروز میرم تامپونا رو در میارم 

فقط دور چشم راستم کبود شده هی اشک میاد

دیشب که اصن نخوابیدم خیلی سخته از دهن نفس کشیدن 

هی حس عطسه دارم خخ

خلاصه در کل همه چی خوب بود فقط اومدم یه گزارش بدم برم 

فعلا بای

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

سلام دوستان من میخوام بینیمو پیش دکتر ارش حقیقی عمل کنم بعد هفت ماه گفتن که یکم تیر عملته ولی دیروز گفتن همه عملها با سه چهار روز تاخیر انجام میشه...اونایی که پیشش عمل کردین خودشون اطلاع میدن یا خودتون پیگیری میکنین؟؟؟

سلام دوستان. من خیلی وقته نی نی سایتو دنبال میکنم او بلاخره عضو شدم    دنبال یه دکتر خیلی خیلی طبیعی کار هستم. جوری که مشخص نباشه عمل شدم.  بین دکتر بنیادی و بصام موندم... تنها دکتری که برای مشاوره رفتم بنیادی بود. اما نه از بینی ای که طراحی کرد خوشم اومد نه از نمونه کاراش که تو مطب بودن. (البته خیلیا چسب داشتن و با چسب اوکی بودن) ... حالا میشه منو راهنمایی کنید؟ راستی دکتر عبدالمطلبی هم بهم معرفی کردن اما فقط عکسای اینستاشو دیدم که بیشتر شبیه نیمه فانتزیه تا طبیعی .    لطفا کمکم کنید خوشگلاااااااا ❤

سلام دوستان. من خیلی وقته نی نی سایتو دنبال میکنم او بلاخره عضو شدم     دنبال یه دکتر خیل ...

یک سر دکتر جهاندیده برید کاراش طبیعی است مگر کسی خوش اصرار کنه فانتزی  رک و پوست کنده ایراد بینیتو میگه  و درصد تغییرو هم میگه مثلا به من گفت بینیت بعد عمل نمره  15 یا 16 میگیره

یک سر دکتر جهاندیده برید کاراش طبیعی است مگر کسی خوش اصرار کنه فانتزی  رک و پوست کنده ایراد بین ...

خیلی ممنون 😍 شما پیش ایشون عمل کردید؟ راستش یپبه سایتشون سر زدم ولی خب اکثرا مشخصه که عملیه. واسم مهمه که خیلی طبیعی باشه. شما کار از دکتر بصام یا بنیادی ندیدی؟ 

خیلی ممنون 😍 شما پیش ایشون عمل کردید؟ راستش یپبه سایتشون سر زدم ولی خب اکثرا مشخصه که عملیه. ...

اره عزیزم راضی راضی هستم  برو مطبش کاراش رو ببین مخصوصا بسیا خوشرو است و همین مورد به دل میشینه

اره عزیزم راضی راضی هستم  برو مطبش کاراش رو ببین مخصوصا بسیا خوشرو است و همین مورد به دل میشینه

من خیلی دکتر رفتم چون بینیم گوشتی بود کار هر کسی نبود و بعضی ها قبول نمیکردن ولی جهاندیده قبول کرد ولی گفت کارم جالب نمبشه ولی خیلی خوب شده و هنوز ورمه

2810