2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
مبارک باشه عزیزم حالا به اون سختیاش می ارزه دیگه  سوراخای دماغتم مال ورمه که تقارن نداره  ...

انشالله که شمام به سلامتی میری عمل میکنی و بینیت از اونیکه فکر میکنی هم بهتر میشه. 

خداییش من دیروز که چسبو باز کردم این حسو داشتم. انتظار نداشتم اینقد قشنگ بشه دماغم.😉😜

من سه هفته پیش بینی مو پیش دکتر آقاگلی عمل کردم 

تا حالا دکتر به این حساسیت ندیدم بیمار بسیار براش اهمیت داره، حتی چسب بینی هم خودش عوض میکنه، برخلاف بقیه دکترا که دیده بودم بسیار به بیمار احترام میذاره واقعا راضی ام از عملم 

من بینی طبیعی میخواستم که دقیقا همون شد که میخوام فعلا ورم داره ولی همینطوری هم خیلی طبیعیه😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که رسما دارم خل میشم واسه انتخاب دکتر . میخوام بشینم گریه کنم😭😭😭

خیلی مرحله بدیه...انشالله به خیر این مرحله رو بگذرونی. ولی کلا خیلی حساس نباش. الان دکترایی هستن که کلا اسمشون خوب در رفته. به یکیشون اعتماد کن وگرنه اذیت میشی اینجوری.

من که رسما دارم خل میشم واسه انتخاب دکتر . میخوام بشینم گریه کنم😭😭😭

زیاد سخت نگیر سبک کسیو که دوست داری مطبشو برو ببین اگه ناراضی نداره با همون عمل کن 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
سلام. بچه ها کسی مطب دکتر بنیادی رفته کاراشو از نزدیک ببینه یا اطلاعاتی داره ازش بگه چجوریه ؟؟

سلام

من رفتم کاراش که خیلی خوبه اون مدتی که هم تو مطب بودم همه راضی بودن فقط بدیش اینکه هر بینی رو قبول نمیکنه فقط بینیای که کم کارن و قبول میکنه

سلام من رفتم کاراش که خیلی خوبه اون مدتی که هم تو مطب بودم همه راضی بودن فقط بدیش اینکه هر بینی رو ...

دیگه چه دکترایی و میشناسین که طبیعی کار باشن حالا یا مطبشون رفتی میشه توضیح بدی عزیززم

پگاه جون میشه بیای بگی نتیجه عملت با دکتر میلانی چی شد

من با یکی از مریضای میلانی حرف زدم  تو نت امروز، بینیش گوشتی بود و خیلی راضی بود گفت از طراحیشم بهتر عمل میکنه و اینکه هر مدلی بخوای برات عمل میکنه طبیعی فانتزی و نیمه 

2810