2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015333 بازدید | 66526 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره آدم از داستان دكتر پيدا كردن خلاص ميشه، ميفته تو داستان صبر و مراقبت و اينا:))) من هفت تومن&nbs ...

میگم قیمتشم خوبه هاااا

شما کسی رو دیده بودید نزدیکان پیشش عمل کرده باشه؟ یا همینجوری رفتید؟

مطب گردی 
بچه ها من گیج شدم بالاخره تو رنج 7-8 تومن دختر استخونی کار کی بهتره آخه؟دنبال هر کی میریم یه چیزی از ...

بنظرم همش ریسکو شانسه. وگرنه خرابکاری رو که همشون دارن درصداش فرق میکنه فقط. دیشب با دو تا از ناراضیای دکتر قوامی تو اینستا حرف زدم شاکی بودن بد جور. در حالیکه خاله شوهرم پیشش عمل کرده عالی شده.

مطب گردی 
میگم قیمتشم خوبه هاااا شما کسی رو دیده بودید نزدیکان پیشش عمل کرده باشه؟ یا همینجوری رفتید؟

نه من همینجوری رفتم پیشش، ولی خیلی رفتم مطبش:))) چون یه کوچه بالاتر از محل کارم بود.

دو سه تا مورد یک ساله و شیش ماهه هم دیدم که خوب بودن!

در کل بخوام منصفانه بگم اخلاقش خوبه، مسئولیت پذیره، کارش خوب و تمیزه، تو دکترای این رنج قیمت از بهتریناست. 

من سه ماهه هفته ای دو بار میرم مطبش. اگه استخوانی و غضروفی هستین و سبکشو میپسندین حتما توصیه میکنم.

اما اگر گوشتی هستین، بگیر نگیر داره راستش. موردای گوشتی خیلی خیلی عالی زیاد دیدم، اما خیلی ها هم خوب نبودن نمیدونم چرا.

چه کوچولو موچولو و جمع جوره👍👍👍 عالیه روم نمیشه بگم از روبرو هم بدین🙃🙃🙃🙃😓😓😓😓

من بیس بینی ام خودش کوچیک بود از اول. 

اما خیلی پرکار بود. هر دکتری میدید میگفت اووو چقد کار داره. ممکنه چنتا از عیباش بمونه و حتی گفتن این احتمالا بعد یه سال یه ترمیمی کوچیک میخواد.

قوز داشت، غیر قرینه بود، هم از داخل انحراف داشت هم از خارج.

اما دکتر خودم گفت خیلی کار داره، اما همه چیشو تا اونجا که بشه درست میکنم! و همین کارو هم کرد.

دستش درد نکنه واقعا! من خیلی ایده آل گرا نبودم برای عمل. انتظار داشتم هفتاد درصد مشکلاتش رفع شه و برام کافی بود همین حد.

ولی تا اینجای کار که نتیجه خیلی بهتر از انتظار من و حرف بقیه دکترا شد. به نظرم خودم کمتر دکتری میتونست همه اینکارارو یه جا انجام بده برام.

حالا ببینیم در ادامه چطور میشه دیگه    با دعای شما :* 

سلام عزیزان من بینی ام گوشتیه خیلی دوست دارم عمل کنم اگه امکان دا ه یه دکتر خوب در تهران که کارش واقعا خوب باشه و خرابی نداشته باشه با قیمت بهم معرفی کنید من تاپیکو تازه دیدم ولی بچه کوچیک دارم نمیرسم تاپیک و نظرات رو بخونم اگه میشه محبت کنید بهم راهنماییم کنید ممنون میشم

چقدر عالی که راضی هستید .😍

ممنونم، اميدوارم همه راضي باشن!

ولي خب يه بخشيش به واقع بيني خودم برميگرده، كاملا ميدونستم جراحي بيني نتيجه صددرصد نداره، عيباي زياد بينيم و محدوديت هايي كه جراح واسه عمل بينيم داره رو ميدونستم! ايده آل گرا هم نبودم كه همه چيزش عالي و بي عيب باشه، خداروشكر دكترم خيلي ريزبين و خوب كار كرد! همين كه نتيجه از توقع ام بالاتره حس رضايت دارم :)

هرررررچند كه هنوز قضاوت زوده، الان هر روز استرس دارم كه نتيجه اصلي چي ميشه! چون ميگن چه زيبايي چه عيباي بيني بعد شيش ماه نشون ميده خودشو:/

سلام. میگما... من یکشنبه بعدی نوبت عمل دارم... اصلا استرس و ترس نداشتم . مطمئن بودم بینیم خوب میشه. ولی نمیدونم چرا امروز اینقد استرس گرفتتم  

همش میگم نکنه برم بمیرم زیر عمل دور از جون همه!!! عملم روز چهارم پریودمه. میگم نکنه فشارم بیاد خیلی پایین   ازون طرفم چند روز پیش رفتم عکسامو بدم منشی دکتر عکسارو گرفت برو !!!   گفتم پس من کی با دکتر صحبت کنم؟ گفت الان هرچی بگی یادش میره دکتر. روز قبل عمل بیا باهاش صحبت کن. نه آزمایش واسم نوشت نه هیچی!!!! کلا یه جوری شدم

سلام. میگما... من یکشنبه بعدی نوبت عمل دارم... اصلا استرس و ترس نداشتم . مطمئن بودم بینیم خوب میشه. ...

روز عمل صحبت میکنن به من که گفت سیتی و عکس از تمام زوایا و ازمایشتو بیار کلینیک روز عمل دکتر میبینه باهات صحبت میکنه 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

در مورد پریودم من خودم ترجیحم اینه که نباشم روز عملم چون بعدش سرتو زیاد نمیتونی به سمت پایین خم کنی یکم سخت میشه و فشار ادم همینجوری بعد عمل پایینه دیگه اونم اضافه میشه ولی دوست خودم روز عملش پریود بود و میگفت مشکلیم نداشتم از نظر فشار و این چیزا سخت نبوده برام 

زیاد برای خودت بزرگش نکن مشکلی نیست استرس به خودت راه نده

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
ممنونم. منم خیلی میترسیدم اصن شب قبلش داشتم پشیمون میشدم از ترسم.من داشتم با دکتر بیهوشی صحبت میکردم ...

پگاه جونم شما با میلانی جداحی کردی؟؟الان راضی هستی؟؟کلا چه طور دکتریه..گن میخ ام باهاش وقت عمل بگیرم...چجوری رفتار کنم؟!!!! چقد گربت ازت

در مورد پریودم من خودم ترجیحم اینه که نباشم روز عملم چون بعدش سرتو زیاد نمیتونی به سمت پایین خم کنی ...

انشالله که همینطوره...کلا آدم استرسی نیستم ولی ایندفعه یکم دلم شور میزنه از بی خیالیه دکترم!

2810