2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
بچه ها براتون پیش اومده که بعد عمل روی استخون بینی برآمدگی هایی ایجاد بشه بعد خودش بره؟ من خیلی استر ...

سلام

منم روي پل بيني يكم پايين از بين دو ابرو، يه برآمدگي اندازه عدس دارم، خيلي هم بهش فك ميكنم، هنوز كه هست والا :(

ولي اونجوري كه من خيلي تحقيق و بررسي كردم، اينا محل جوش خوردگي استخوانه كه واكنش استخوان من و شماست و ربطي به كار جراح نداره!!!

ميگن كه گويا به مرور كوچيك ميشه اما از بين نميره فك كنم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم روي پل بيني يكم پايين از بين دو ابرو، يه برآمدگي اندازه عدس دارم، خيلي هم بهش فك ميكنم،&nb ...

وای جدی میگین؟ از بین نمیره؟😢 منم دقیقا رو استخونمه و دقیقا هم اندازه عدسه. فردا میخوام برم به دکتر نشونش بدم. حالا که همه چیه بینیم خوبه بیشتر حرصشو میخورم که کاش فقط اونم نبود. حسابی خورده توو ذوقم😢

وای جدی میگین؟ از بین نمیره؟😢 منم دقیقا رو استخونمه و دقیقا هم اندازه عدسه. فردا میخوام برم به دکتر ...

منم دقيقا چون از همه چيز بيني ام راضيم بيشتر حرص ميخورم!

والا اين چيزي بود كه من شنيدم، بعيد ميدونم كاملا از بين بره، ولي اميدوارم كه خيلي كوچيك و كوچيك تر شه به تدريج! 

ببخشید آقا نوید شما در مورد تیپ پلاستی دکتر گنجه خسروی چیزی شنیدین

من رفتم گشتم پیجشو وقتی این پست تونو دیدم. بنظرم یه چیز کار راه اندازی بود ولی اینکه احتمال خراب شدن بینی و خوب درنیومدنش بیشتر از عمل باشه بنظرم. البته این تحلیل من از روی عکسا بود. چون تعداد بینیایی که کار کرده بود روشون ایراداتی داشتن که شاید تو جراحی کامل کمتر هستن این ایرادات. وگرنه من خودم خیلی مایل شدم اینکارو بکنم وقتی راجبش خوندم. چون من اصلا غوز نداره بینیم و صافه صافه چاقم نیست فقط نوک داره که این تیپ پلاستی عالی بود. ولی اگر کارای تمیز تو پیجش بیشتر میدیدم حتما جدی تر بهش فکر میکردم

مطب گردی 

سلام بر همگی تازه عضو شدم ولی از خوانندگان خاموش بودم الان روشن شدم  خدابخاد میخام دماغمو عمل کنم شهرستانم واسه همین فرصت مطب گردی زیاد نداشتم فقط مطب دکتر ابیانه و محبی رفتم ولی نتونستم مطب دکتر کوروش یزدانفرو برم لطفا کسایی که به هاش عمل کردن یا مطب رفتنو مریض دیدن نطراتشونو بگن

اقا نوید ممنون میشم شمام نظرتونو بگید 

بجه ها کسی راجب دکتر سلطانی فر ، محسنیان و دکتر حق پناه چیزی میدونه؟؟؟

محسنیان که کارای پیجش خیلی شیک و تر تمیزه ولی منو بلاک کرد وقتی یبار پرسیدم این عکسا روتوش نشدن احیونن؟ اخه خیلی خوبن؟؟؟😎😎😎😎😎

مطب گردی 
2810