2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به عنوان تجربه خودم بخوام توصیه کنم بهتون، اینکه با هرکی خواستین عمل کنین زیاد هم بی دردسر نباشین. خ ...

راست میگی🤔🤔 منکه دیگه نمیتونم از قزوین پاشم برم تهران واسه توجیح دکتر. ولی تو اینستا باهاش صحبت میکنم حتما.

سلام به همه مامان های گل

من دکتری مدیریت آموزشی ، مشاور و مربی آموزشی بچه ها با نیاز های آموزشی خاص( اوتیسم - بیش فعال و نقص توجه ) در تهران 

هستم . در منوی اصلی سایت  بخش : کودک دوساله و بالاتر با تاپیک : بیش فعالی ، جهت پاسخگویی به سوالاتون هر روز صبح به مدت یک ساعت در خدمت هستم.

در صورت نیاز و کسب اطلاعات بیشتر می توانید با  ایمیل Hediehmohabbat@gmail.com با من در ارتباط باشید.

سپاس

دکتر هدیه محبت

دکتر هدیه محبت  - مشاور و مربی تخصصی در حوزه آموزش و یادگیری کودکان                                   
😄😄😄😄خوبه پس چیز عجیب غریبی نیست خواسته ام. somi شما دکتر مرتضی جعفری رو میشناسی؟ من تو پیجش هست ...

منم از كارش خوشم اومد، پيگيرش شدم يدونه ناراضي پيدا كردم، ازش دليلشو پرسيدم تو كامنتا، دكاره جفتمونو بلاك كرد! كامنتاي منفيشم پاك كرد، خلاصه خوشم نيومد ازين رفتارش

چه خوب شده، مبارکااا     شما روی پل بینی تون از نیمرخ هم ورم و ناهمواری داشتی؟  یعن ...

اره، الانم دارم، مخصوصا ٢/٣ پايين بيني يني درواقع بالاي نوك، اصن اولش قوس كه نداشت ولي كم كم يه انحناي ملايمي مشخص شده، 

به عنوان تجربه خودم بخوام توصیه کنم بهتون، اینکه با هرکی خواستین عمل کنین زیاد هم بی دردسر نباشین. خ ...

من اتفاقا مخالف اينم، يه سري از چيزا عين رد پا تو تمام كاراي يه پزشك ديده ميشه كه ميشه گفت سبك اون دكتره و هرچي هم بهش بگي تغيرش نميده، من خودم سر عمل هيچي نگفتم، چون خود دكتر تمام چيزاييو كه ميخاستمو گفت و حرفي براي من باقي نموند ، فقط گفتم طبيعي جمو جور با تيغه باريك كه همونم شد خدارو شكر، 

در مورد اون دوستمون كه با قاروني عمل كردن، اصلا خودتونو سرزنش نكنيد، سبك قاروني همينه، متاسفانه كاراي پيجش خيلي متفاوته با حقيقت، دوست خودمن  با قاروني عمل كرده دقيقا دقيقا نوك بينيش عين شماس ، اتفاقا ايشون تاكيد كرده بود پروژكشنمو كم كنين ولي دس نزده دكتر، 

بخاطر همين اگر تو مثلا ٣ تا نمونه از كاراي دكتري يه مورديو نپسنديدين مطمعن باشين بخاطر شما يه نفر اون سبك و تغير نميده هرچي هم تاكيد كنيد حتي، 

دمبال دكتري باشيد كه هيچي هم بهش نگين اون موارد لازمو براتون انجام بده

من اتفاقا مخالف اينم، يه سري از چيزا عين رد پا تو تمام كاراي يه پزشك ديده ميشه كه ميشه گفت سبك اون د ...

اون که درسته، هیچ جراحی سبکشو تغییر نمیده و یا شاید هم نمیتونه غیر اون کار کنه. خود قارونی مثلا صریحا تو مشاوره ش میگه که من سبکمو به خاطر یه مریض تغییر نمیدم!!

منظورم این بود که آدم خیلی بی زبون و خوشحال نباشه از اولش. حس منه که دکترا ممکنه جدی نگیرن آدمو و اینکه خیلی افراد فقط میخوان عمل کنن و تغییر کنن بدون اینکه بدونن چی میخوان. بهتره فکر کنن راجع بهش و حتما به دکترشونم بگن.

اره، الانم دارم، مخصوصا ٢/٣ پايين بيني يني درواقع بالاي نوك، اصن اولش قوس كه نداشت ولي كم كم يه انحن ...

دقیقا منم تو دو سوم پایین اساسی پف کردگی دارم. ولی شل نیست، چون سفته میترسم که بمونه و اصن ورم نباشه   

سلامليكوم، بيني جديدم خوبه 😬دو ماه شد ديگه، اينم عكس دوماهگي

خیلی بهتون تبریک میگم، برای یه آقا خیلی طبیعی و تر تمیز بنظر میاد. به سلامتی و میمنت....

امیدوارم ماهم که دنبال دکتریم انتخاب درستی داشته باشیم که همینطوری راضی باشیم از عملمون

اون که درسته، هیچ جراحی سبکشو تغییر نمیده و یا شاید هم نمیتونه غیر اون کار کنه. خود قارونی مثلا صریح ...

متوجه منظورت شدم عزیزم...راستش خودمم نمیدونم چرا وقتی رفتم تو مطب چیزی در مورد مدلی که میخوام نگفتم به دکتر!!! از فرمی که دوست دارم چند تا عکس برداشته بودم که بهشون نشون بدم. ایشون چیز خاصی نپرسید منم نگفتم!! ولی حتما حتما قبل از عملم باهاشون صحبت میکنم در مورد این مسئله.

سلامليكوم، بيني جديدم خوبه 😬دو ماه شد ديگه، اينم عكس دوماهگي

بسیار طبیعی و بی نقص هست از نیم رخ . مبارک تون باشه 

آقا نوید راجع به سبک دکتر ابیانه چه نظری دارید؟ به نظرتون غالب بینی هاش چه سبکیه ؟؟؟؟

2810