سلام سلام دوستان.امروز ساعت ۵رفتم مطب دکتر ثابتی...دکتر دیر اومدن گویا جراحی داشتن...تا ۸.۳۰مطب در انتطار بودم..با چند نفری هم صحبت شدم چه کسانی که عمل کرده بودن چه کسانی که قصد عمل پیش دکتر داستن. بینی های طبیعیشون برای خانم ها رو زیاد نپسندیدم حس کردم اصلا عمل نشدن!زیادی طبیعی بودن و ورم هم داشتن البته چون دو تاشون دو ماه پیش عمل کرده بودن. یکیشونم ۶ماه پیش عملیده بود که اونو خوشم اومد طبیعی شیک بدون ورم بود که گفت به دکتر گفتم نیمه فاتتزی در بیار...
یه خانم دیگه هم بود که پریدم سمتش😁یه راست رفتم سر اصل مطلب و گفتن رفتن طراحی طب و از اونجا اومدن پیش دکتر ثابتی.۳۰۰ت پول طراحی داده بودن و ۹تومن به دکتر بینی نیمه فانتزی داشتن با قالب کنترلی عمل شده بودت...خودش خیلی راضی بود کلی شاد و خوشحال.کلیت بینیش خوب بود ولی به درخواست خودش با طراحی انجام شده بود عکس طراحیشم دیدم ۸۰درصد شبیه طراحی شده بود.هیچ کدوم از بیمارها مشکل تنفسی نداشتن نیم ساعتی با دکتر صحبت کردم و تمام وسواسم رو اعمال کردم😁😂
دیگه خیلی اذیتش کردم ایشونم با محبت جواب همه سوالامو دادن...
نمونه هاش به نظرم از صد درصد ۷۰درصد خوب بود...
دکتر با شخصیتی هم بودن.حالا باید چهارشنبه برم برای طراحی بینی...
ولی فردا هم میرم مطب دکتر کوچک زاده در نهایت چند گزینه دیکه دارم که چند تاشون امروز حذف شد بدلیل اینکه دوستانی که مطب دکتر بودن تجربه زیادی داشتن و مثل من مطب گردی کرده بودن و نظرمو عوض کردن
.دکتر مجلسی اومده بود بیمارش برای ترمیم!حذف شد
و قیمتش خیلی بالاست
رجب شیروانی هم حذف شد قیمت بالا
دکتر شهریار یحیوی هم میگن ده تا روزی عمل داره که خب برام تعجب آوره ولی شاید برم مطبش یه سر...