2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015419 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانومای عملی توروقران یکیتون ب من بگه گچ رو ک بازکردین بینیتون ازهمون اول قوس داشت؟😢😢😢😢😢 اونای ...

سلام عزیزم

در مورد قوس نمیدونم ولی خیلی تغییر میکنه. بینی من اصلا شبیه روزی که گچو باز کردم نیست البته تازه یک هفته گذشته😊 نگران نباش به خودت استرس نده طول میکشه جا بیفته

سلام بچه ها دکتر ابیانه کارش خوبه؟؟کسی اینجا با ایشون عمل کرده؟

سلام عزیزم

من باهاش عمل کردم

کلا سلیقه ایه انتخاب دکتر 

برو بشین مطبش نمونه هارو ببین

ببین سبکشو دوس داری یا نه

سلام عزیزم من باهاش عمل کردم کلا سلیقه ایه انتخاب دکتر  برو بشین مطبش نمونه هارو ببین ببین ...

راضی هستین از کارشون؟؟من طبیعی دوست دارم انجام بدم.تنفس و بویاییتون خوبه؟؟

راضی هستین از کارشون؟؟من طبیعی دوست دارم انجام بدم.تنفس و بویاییتون خوبه؟؟

فعلا که دو هفته گذشته زوده بخوام در مورد راضی بودن یا نبودن بگم ولی تا اینجا خیلی خوب بوده

هم تنفس و هم بویایی هر دو خوبه

از همون لحظه ی اول که تامپونو کشید من بویایی داشتم😀

تنفس هم گاهی کیپ میشه که شستشو میدم اوکی میشه

فعلا که دو هفته گذشته زوده بخوام در مورد راضی بودن یا نبودن بگم ولی تا اینجا خیلی خوب بوده هم تنفس ...

خداروشکر عزیزم.

شرمنده میپرسم هزینه عملتون چه قدر شد؟من از اینترنت ایشون و انتخاب کردم.شما کسی و دیده بودید که با ایشون عمل کرده بودن؟

خداروشکر عزیزم. شرمنده میپرسم هزینه عملتون چه قدر شد؟

هرینه کلینیک و دستمزد دکتر با هم 8 تومن

500 تومنم خرج آزمایش و عکس و دارو ها شد

البته از اردیبهشت شده 10 تومن😐

منم به خاطر اون زود عمل کردم

هرینه کلینیک و دستمزد دکتر با هم 8 تومن 500 تومنم خرج آزمایش و عکس و دارو ها شد البته از اردیبهشت ...

شما کلا مطب گردی کردین؟شرمنده خیلی سوال میپرسم.ای وای منم قبله عید زنگ زده بودم گفته بود ۸ تومن.پس گرون شده.

شما کلا مطب گردی کردین؟شرمنده خیلی سوال میپرسم.ای وای منم قبله عید زنگ زده بودم گفته بود ۸ تومن.پس گ ...

نه بپرس عزیزم منم یه روزی اینجا میپرسیدم بقیه جواب میدادن حالا وقت جبرانه☺

من کلا 3تا دکتر رفتم ابیانه فرهنگ و قارونی که سبک ابیانه رو بیشتر دوس داشتم چند بار رفتم نشستم مطبش از مریضاش پرس و جو کردم دیدم اکثرا راضین بلاخره دلو زدم دریا و وقت گرفتم باهاش

نه بپرس عزیزم منم یه روزی اینجا میپرسیدم بقیه جواب میدادن حالا وقت جبرانه☺ من کلا 3تا دکتر رفتم ابی ...

مرسی عزیزم.منم ابیانه و بصام مد نظرمه.ولی چون خیلی نمیتونم مطب گردی کنم اینجا چند بار تاپیک زدم و سوال کردم.من عکسای گالری دکتر ابیانه رو  که دیدم خیلی پسندیدم.شما تو مطبشون که رفتین ناراضی دیدین؟؟کلا فک کنم دکتر کم ریسکی باشن.

2810