در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
طبیعیه، لحظه ای که گچ رو برمیدارن کمترین ورم رو داره نسبت به دو هفته بعدش:)) اما من پنج هفته از عمل ...
منم دقيقا همينم، همش طبيعيه، از دوتا دكتر مختلف پرسيدم:
روند كاهش ورم كاهنده نيست بلكه متناوبه، يني اينكه بعد برداشتن گچ اوايل خيلي خوب پيش ميره روز ب روز ولي بعد يهو تو هفته ششم ورمهاي نامتقارن و موضعي ميان و ميرن و اين موضوع متاسفانه براي گوشتيها تا يك سال و نيم ادامه داره، ولي اگه در يه مقطع بينيتون ظريف و قلمي شد و دوسش داشتيمن مطمعنا به همون بر ميگرده چون رشد كه نميكنه بلكه فقط ورم ميكنه، خيالتون راحت باشه ،، همه همينن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خدارو شکر☺ منم دکترم ابیانه بود و کارشو خیلی دوس داشتم و دارم😊 الان باز به نظرم خوبه اندازش ...
کارهای دکتر ابیانه پرورم هست صبر.زیادی میخواد بفهمی چیکا کرده،البته کلا طبیعی کار هستن ،از اونا که بیشتر رفع ایراد میکنه.خدا .شکر شما هم راضی هستین.تو همین تاپیک عکسهای خانم گلی را دیدم،الان قشنگ شده بعد سه ماه.مبارک شما هم باشه
منم دقيقا همينم، همش طبيعيه، از دوتا دكتر مختلف پرسيدم: روند كاهش ورم كاهنده نيست بلكه متناوبه، يني ...
مرسي از جواب، دلم گرم شد:)
چون من الان بعد پنج هفته حس ميكنم ورمم از دو هفته قبل بيشتر شده، اونم ورم نامتقارن مخصوصا روي پل بيني ورم هاي نامنظم، كاملا معلومه كه نرمه و زيرش باد داره انگار، ولي بازم خيلي ناراحتم كرده بود كه نكنه شكل واقعيش اينجوري باشه:( چون مثلا دو هفته قبل خيلي بهتر بود شكلش و راضي بودم كاملا، الان ولي نه زياد!
اگه ممكنه يه عكس از قبل و بعد برادرتون بزارين تغيراتشونو ببينيم ، ممنون
اقا نوید میشه از مطب گردی که پیش ثابتی رفتید قبل عملتون بگید؟ قبل از عمل با بصام رفته بودید مطب ثابتی یا بعدش و چی شد ثابتی رو انتخاب کردید؟ ۱۰ نمره با رسم شکل🤓
و اینکه نیمه فانتزی هم عمل میکنن دکتر درسته؟ من فکر میکردم فقط طبیعیه!!!
اقا نوید یه چیزی که برام سواله اینه که من خیلی ادم بد زخمی هستم خیلیییی. طوری که اگر گوشه ناخنم تیز باشه بکشه رو پوست بدنم شاید حداقل ۴ ماه و یا خیلی بیشتر طول بکشه جاش بره ایا این موضوع تو روند بهبود زخم های بینی بعد از جراحی تاثیر داره؟؟