2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام عزیزم دکتر من هم یه سر بزنین شاید دوست داشتین، من چون تازه عمل کردم نمیتونم نظر نهایی بدم که ق ...

وااای بلاخره یکی هم جواب منو داد :دییی مرسییی عزییزم حتماا حتما میبینم من نمیتونم زیاد مطب گردی کنم ترجیح میدم از نظر صادقانه دوستان استفاده کنم : ) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکس بینیتونو میذارید؟

بله عزیزم، عکسی که فرستادم رو روز دهم بعد از عمل قبل از بخیه کشیدن تو مطب گرفتم. چون برای چسب میرم مطب هربار، عکس بی چسب خیلی کم دارم.

دکتر گفتن ورمش کم شه، یه کوچولو قوس ملایم میگیره.

.

اون یکی هم که عکس قبل از عمله که یکم معلومه انحرافم که سوراخ سمت چپ بینیم تقریبا بسته بود. متاسفانه الان تو گوشیم از زاویه پایین قبل عمل رو ندارم ولی در واقع مشکل اصلی اونجا بود: دی

ای بابا خدا رو شکر ما 5 سال پیش که عمل کردیم از این حرفا نبود. دکترم واقعا عالی بود بچه ها. اینو نمی گم که حسودییی کنیییداااا . ولی بینیم خیلی خوش فرم شده. اسم دکترم هیربد بهنام بود. خدا خیرش بده

[QUOTE=42399737]بچه ها امروز دوستم خيلي منو نا اميد كردش☹️☹️برگشت بهم گفت بيني هاي گوشتي رو نميتونن كاري بكنن و ۲ سال از کامنتت گذشته، عمل کردی یا نه هنوز؟ اگه نکردی بگم دوات چیه

اقا نوید یعنی من کشتم شمارو ها. تقصیر خودتونه اطلاعاتتون زیاده. من با بچه تو خونه ام زیاد نمیتونم ب ...

خواهش ميكنم هر سوالي داريد اگه باونم جواب ميدم، مرتضي جعفري دكتر بدي نيست تو گروها ازش تعريف ميكنن، فقط چند ماه پيش چيزي كه من خوشم نيومد اين بود كه يه خانوم ناراضي بود و كامنت گزاشت من علتشو پرسيدم بعد جفتمونو بلاك كرد!!! كه من اصلا خوشم نيومد 

کسی تجربه سوهان کشیدن بعد عمل داره؟چجوریه؟

کسی‌بوده بعد عمل داخل بینی ش گوشت اضافه در بیاره؟

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....
2810