2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

سلام به همگی، من مدتها خواننده خاموش همه تاپیک های جراحی بینی تو نی نی سایت بودم.

واقعا کار سختیه انتخاب جراح بینی!!!

اما با وسواس کم و خیلی سریع انتخاب کردم و الان بیست روز از عملم میگذره، خیلی راضی ام فعلا!!! اونقدر عمل ساده ایه که باورم نمیشه هنوز، من چند سال از ترس عمل و بیهوشی جرات نداشتم برم سمتش تا دیگه راضی شدم:))))

خلاصه عمل و نقاهتش که به خوبی گذشت، فقط مونده استرس بعدش که هر روز بینی یه شکلی میشه و باید صبووووور بود تا ورم بخوابه و بتونی نتیجه نهایی و خدای نکرده عیب و ایرادهای نهایی رو ببینی:))

خلاصه وظیفه دونستم بعد از این مدت که خواننده بودم بیام تجربه ام رو باهاتون شیر کنم!

1. جراحی زیبایی مثل بازار مکاره است، پزشکا بیشتر بیزینس من هستند و الکی گول قیمت های بالا رو نخورید! سخت هم نگیرین زیاد!

2. این رو بدونین که حتما حتما عملتون ریسک داره و بینی ایده آل بدون عیب پیدا نمیشه، بنابراین با 80 درصد توقعاتتون کنار بیاین!

3. عملش اصلا ترس نداره، واقعا آسونه به شرط انتخاب جراح خوب!

4. واقعا اگر مشکل سلامتی یا زیبایی خاصی ندارین فقط برای تغییر و چشم و همچشمی جراحی نکنین، با اینکه عمل من خوب بود و من از همه چیز راضیم، باز هم به نظرم نمی ارزه که کسی که مشکل جدی نداره عمل بینی کنه:)) خیلی کارای دیگه هست برای زیباتر شدن و تغییر کردن با ریسک و هزینه کمتر!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بینی من هم شبیه شماس.انتخاب دکتر یه پروسه طولانی و سخته.و اینکه چه مدل بینی رو می پسندید مهمه.فانتزی ...

مرسی عزیزم از جوابت من بینی طبیعی و مناسب با فیس رو دوست دارم نه سربالا نه عروسکی اگر کسی رو میشناسید معرفی کنید.

مرسی عزیزم از جوابت من بینی طبیعی و مناسب با فیس رو دوست دارم نه سربالا نه عروسکی اگر کسی رو میشناسی ...

سلام دوست عزیز، من هم مثل شما بینی طبیعی دوست داشتم، با دکتر حمیدرضا ابراهیمی عمل کردم! کاراشونو خیلی دیدم قبل عمل همه تر تمیز و مرتب، تا اینجا که خیلی راضیم از هم کارشون هم اخلاقشون، قیافه بینی مو خیلی دوست دارم ولی خب نمیشه قضاوت کرد، باید ورمش بخوابه تا معلوم شه که نتیجه نهایی خوبه یا ایراد داره:))

.

ضمنا من زیاد راجع به دکترا خوندم نظراتو هم اینجا هم اینستا، اما چون خیلی سریع تصمیم گرفتم عمل کنم و زود هم اقدام کردم یه ذره هول هولکی شد و وقت نذاشتم و مطب گردی نکردم اصلاااا که یه ذره از این بابت پشیمونم و عذاب وجدان دارم که شاید باید بیشتر میگشتم:)))

البته فعلا که خیلی راضیم و هربار هم که میرم مطب ناراضی ندیدم.

یه چیز مهم که خواستم بگم اینکه معنی طبیعی و فانتزی و نیمه فانتزی از دید هر دکتر متفاوته، همینجوری نرین بگین فانتزی یا طبیعی، بعضی دکترا بینی نیمه فانتزی شون مدل بینی طبیعی یک دکتر دیگه است، بعضی دکترا تو طبیعی قوس ریز میدن و بعضیا صاف درمیارن:))

پس کامل طی کنین با دکتر راجع به تغییرات و ابعاد و مدل اجزای بینی ای که میخواین و البته که انتظارات نابجا نداشته باشین!

ببخشید من یه دفعه اومدم دارم یه بند حرف میزنم  

یه سوال داشتم از اعضای با سابقه عرصه جراحی بینی:))

درسته که میگن چند ماه بعد از جراحی ممکنه انحراف بینی برگرده؟

چون که من بینی ام انحراف خیلی تابلویی داشت در حدی که یکی از سوراخای بینی ام نصف اون یکی بود، بعد الان سوراخ ها قرینه و یک شکل و تیغه صافه، خیلی خوشحالم و اصلا انتظار نداشتم انقد خوب دربیاد، اما چند نفر گفتن بعد چند ماه امکان داره ناقرینه و یا کج بشه، خیلی استرس گرفتم راستش:/ میشه همچین چیزی؟

عزیزم این گروه دوستانتون هستن یا اعضای همین تاپیک تشکیلش دادن چون من تقریبا تصمیم با دکتر میلانی هست ...

سلام. یکی از کاربران همین جا زحمت لینکش را کشید.اگه میشه بگید چطور لینک بفرستم.اگر نه ای دی تلگ رام بفرستین تا بفرستم، گروه مال سه سال پیش هست و الان تک  توک میان واسه عمل.اکثرا عمل کردن. 

سلام بچه ها خوبین؟

من امروز رفتم جواب آزمایشمو گرفتم معلوم شد که تیروئیدم کم کاره. فردا باید برم آزمایشمو به دکتر نشون بدم. الان ناراحتم که نکنه بگه عمل نمیکنم اول باید تیروئیدم خوب شه بعد. نمیخوام تاریخ عملم تغییر کنه😢 کسی تجربه تیروئید داشته که دکتر عملش کرده باشه؟ بچه ها بگین توروخدا استرس گرفتم

[QUOTE=86063361]سلام دوستان.من بتازگی وارد جمع نی نی سایت شدم‌.من هم چند سالی هست دنبال یه جراح بینی خوب در تهران هس ...[/QUO

سلام، از بین اسمایی که گفتین:

زینلی دوستمو عمل کرده بودم فوق العاده بود اصن بینظیر، اما حدود بیست تومن گرفته بود پارسال، برای همین من سمتش نرفتم اصن:))  گویا خانمش نشسته اونجا و عین بازاریا قیمت میده!!

خشایار احمدی اصلا خوب نیست، خیلی فانتزی دبیرستانی پسند عمل میکنه به نظر من!

علی منافی چند نفر رو دیدم که خوب و نرمال بود همه چیشون:))

.

راجع به معرفی هم که بستگی داره چقدر بخواین هزینه کنین، دکترای زیر ده تومن، دکتر من، ابراهیمی (حمیدرضا) به نظرم یه سر بزنین، کاراش خوبه، دکتر ثابتی که هم که یه آقایی اینجا تازه جراحی کردن باهاشون، به نظرم خیلی خوب درآورده بود بینی شونو. جفتشون هم دقیقا تو خیابون صانعی هست مطبشون.

سلام. یکی از کاربران همین جا زحمت لینکش را کشید.اگه میشه بگید چطور لینک بفرستم.اگر نه ای دی تلگ رام ...

سلام عزیزم برین تل گرام وارد گروه میشین بزنین رو اسمش اطلاعات گروه اومد لینکش اونجاس رو اسمش نگه دارین کپی کنین اینجا پیست کنید بهتون درخواست دوستی میدم لطفا قبول کنید💙💙💙

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍

سلام دوستان

امیدوارم حال همگی خوب باشه

من بینیم گوشتیه یا شایدم غضروفی و در هر صورت خیلی ضایع نیست :دی ولییی میخواسم پیش یک دکتر مطمئن عمل کنم که اول از همه از لحاظ تنفسی به مشکل نخورم خر خر  نکنم و دوم هم مدل نیمه فانتزی میخواستم عمل کنم و من فقط یک ماه و نیم دیگه ایرانم و الانم شهرستان هستم فرصت مطب گردی تو تهران ندارم خیلییی ولی یک سری دکتر از تو اینستاگرام و صحبت دوستان مد نظرم امیدوارم که با نقدای صادقانه شما بتونم یک دکتر خوب عمل کنم و راضی باشم در نهایت :دی

دکتر اول : امیر سجادیان

دکتر دوم : شهریار یحیوی (یکم قیمتش زیاده ولی اگر خیلی راضی بودید شاید بشه بهش فکر کرد) 

دکتر سوم : امین آملی

دکتر چهارم : مقدم فرد

دکتر پنجم : سامان خرمی نژاد

دکتر ششم: کوهستانی و آتوسا ضیغمی هم  خوب بودند تقریبا

مررسیی از همگی پیشنهادی هم خودتون داشتید خوشحال میشم درمیون بذارید

سلام بچه ها خوبین؟ من امروز رفتم جواب آزمایشمو گرفتم معلوم شد که تیروئیدم کم کاره. فردا باید برم آز ...

برای بیهوشی این آزمایشات و میگیرن.از من هم امروز پرسید که مشکل تیردیید داری یانه.عجله نکنید اگر قراره تیردییدتون درمان بشه بعدعمل کنید،حتما این کار رو بکنید.

2810