2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام.سال نومبارک تو گروهی عضو هستم چند نفر با دکتر میلانی عمل کردن.همه راضی هستن و کارش ظریفه.فقط ی ...

ممنونم 😊 انشالا شمام دکتر دلخواهتونو پیدا کنید‌‌. فقط میشه لینک اون گروهو بفرستین منم عضو شم

بچه ها اينجا كسي هست كه بعد عمل تيغه يا قالب تو بينيش بوده باشه ؟!

من دکتر که رفتم برای تعویض چسب یه خانومی اومده بود تا همین تیغه که میگین را در بیاره

گویا انحراعف داشته بینیش و موقع عمل یه تیغه براش گذاشته بودن تا صاف نگه داره بینیش را.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها چیزی که میبینم این خطه که حسابی از دیدنش غصه میخورم.اما همه میگن نگران نباش و جاش نمیمونه.این ح ...

برای من هم همین طوریه البته روی وسط بینیم هم جای بخیه هست در ضمن سوراخ های بینیم هم بالا و پایینه و یه طرف بینیم هم ورم بیشتری داره

خلاصه خیلی نامتقارن هستش

من دکتر که رفتم برای تعویض چسب یه خانومی اومده بود تا همین تیغه که میگین را در بیاره گویا انحراعف د ...

مرسي عزيزم ،خواستم ببينم بعد ورداشتن تيغه بيني تغييري ميكنه؟و اينكه ورداشتنش درد داره يا نه 

عزیزم هزینه عملت با دکتر یحیوی چنده منم واسه عمل این دکتر رو انتخاب کردم

سلام عزیزم.۱۲ تومن میگیرن.نقاهت بعد از عمل خیلی عالی و کوتاه بود.بویایی خیلی زود برمیگرده و درد هم اصلا نداری.فقط باید مطمئن باشین که دلتون بینی طبیعی میخواد چون دکتر یحیوی هرچقدرم اصرار کنین بینی رو کوچیک نمیکنه.طبیعی عمل میکنه.

zm1359 منم این مشکلات رو دارم اما فکر میکردم تا یک ماه لابد از بین برن! به شما نگفتن برای از ب ...

دکتر میخواست به بینیم امپول کورتن بزنه که من گفتم نمیخوام.

به بعضی ها هم شنیدم برای کم کردن ورم بتامتازون میدن.

کلا دکتر قارونی هیچ دارو یا ماساژ یا کار خاصی نگفتن برای بعدازعمل

به نظر من ساپورت بعدعملشون خیلی ضعیف بود.

سلام عزیزم.۱۲ تومن میگیرن.نقاهت بعد از عمل خیلی عالی و کوتاه بود.بویایی خیلی زود برمیگرده و درد هم ا ...

من دربه در دنبال دکتر طبیعی هستم بینی من بزرگ نیست فقط یه قوز کوچیک داره وکمی افتاده من می خوام طبیعی طبیعی باشه ممنون که جواب دادی

بنيادي منو رد كرد😬گوشتي قبول نميكنه،پوست ضخيم قبول نميكنه،بيني شكسته قبول نميكنه، انحراف زياد قبول ...

اقا نوید شما که گفته بودین شهریور ۹۸ وقت داده چطوری تونسنین الان ویزیت شین؟ به منم مهر وقت داده ولی نمیتونم تا اونموقع صبر کنم دیگه

مطب گردی 

دوستان من هرچی میگردم با توجه ب زمانی ک دارم فقط ب شرایطم دکتر یحیوی میخوره البت مالی مشکل نی ولی خیلی میترسم از نظر شکلش ..اگ ممکنه لطفا کمک کنید دوستانی که با دکتر یحیوی عمل کردید .توی کارای دکتر یحیوی که نگاه میکنم همه رو نوک بینی رو کوچیک میکنن و دس میزنن میخواستم بدونم توی مطب شما دیدید کسی رو که خواسته باشه ازشون ب نوک دس نزنن و دس نزده باشن ؟ چون دیدم توی همه ی عکسای اینستا و سایتشون و دوستان اینجا نوک رو کوچک کردن ولی خب خود مراجغه کننده رضایت داشته من خودم چون بهم نمیاد میخوام بدونم برا همه اینجور عمل میکنن ؟ مرسیییییی 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

سلام zm  جان

گفتین پشتیبانی قارونی خوب نیست.راستش یحیوی هم از این نظر خوب نیست.من تصورم اینه که چون فکر میکنن بهترین کار رو برای بیمار انجام میدن دیگه بعدش پاسخگو نیستن.فک میکنن این ورمها طبیعیه و نباید زنگ بزنیم و بگیم چرا ورممون نامتقارنه.شاید جون با گذر زمان مشکل حل میشه اما در هرصورت به نظر من اینکه از نظر روانی ما نگران نباشیم و مثلا منشی بگه طبیعیه و مشکل خاصی نیست بازم خیلی بهمون کمک میکنه.

دوست دیگه ای که در مورد نوک بینی دکتر یحیوی پرسیدین من فکر میکنم دکتر به حرف بیمار گوش میده،شاید اگر کسی حرفی نزنه دکتر بر اساس سلیقه خودش عمل کنه.الان بکی از بیمارای دکتر نمیخواستن اصلا فرم بینی عوض بشه و فقط میخواستن سایز بینی کم بشه.عکسای بعد از عملشون رو که دیدم دقیقا همون بینی با سایز کوچیکتر هست.من مطب نرفتم و نمونه ندیدم.اما در مورد خودم هم گفتم میخوام از طبیعی کوچکتر باشه و دکتر این کار رو انجام دادن.حتما مطمئن شین و با دکتر حرف بزنین که بعد پشیمون نشین.اصلااااا هم عجله نکنین.

موفق باشین

سلام zm  جان گفتین پشتیبانی قارونی خوب نیست.راستش یحیوی هم از این نظر خوب نیست.من تصورم اینه ک ...

سلام نولیانا جان

شما درست میگین من هم انتظار زیادی ندارم همین که ویزیت بعداز عمل دکتر بشینه و با ادم صحبت بکنه و مراقبت های بعداز عمل را بگه و بگه توی اتاق عمل چه کاری انجام شده کفایت میکنه و بیمار کلی اروم میشه

چیزی که اصلا برای من اتفاق نیفتاد

یعنی اصلا نمیدونم پلیپ داشتم یا نداشتم یا مثلا انحرافی وجود داشته یا هرچیز دیگه ای

روز عمل یه دفترچه دادن که توش توضیحات رو نوشته بود

دیگه من بعد عمل تا حدودا سه یا چهار هفته بعد دکتر را دیدم و حدود ۳ دقیقه برام وقت گذاشت که تو اون چند دقیقه هم گفت باید کورتن تزریق کنی.

برای همین میگم رسیدگی شون خیلی ضعیف بوده.

2810