2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
دیگه عزیزم خوشگل شدن سختی داره 😁 بکش و خوشگلم کن 😁 ولی ترس نداره . بعدشم آدما با هم فرق می کنن. م ...

منم ازون مزخرفام که گند مریضی رو در میارم. انقدر بد مریضیم که حد نداره. با بی حسی بارداری که من رو به موت بودم. انقدر از درد گردن گریه کردم که حد نداره. انژیوکتو که نگید که چاقو بکنن تو شکمم ازون برام بهتر نباشه برابره دردش. جای سرم انقدر درد داره ها انگار دارن دستمو از کتف قطع میکنن که خیلییییی عذاب اوره. از سرم زدن وحششششت دارم به این خاطر.

جای یه زخم کوچولوی خیلییی ساده هم مدت هااااااا طول میکشه خوب شه. واسه همین ....

بخاطر تمام اینا میدونم بعد عمل روزای سختی در پیش خواهم داشت 😭😭😭😭

مطب گردی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  كسي تا حالا با بچه شيرخواره عمل بيني انجام داده؟؟؟

من بعد عید میخوام عمل کنم البته میخوام بچمو از شیر بگیرم الان یک سال و نیمشه 

چون هم داروی بیهوشی رو شیر اثر داره هم بعد عمل نمیشه همش بچه آویزونت باشه 

منم پیش احمدی رفتم به نظرم از کوچک زاده خیلییییی بهتره مخصوصا گوشتی 

ولی رو نود نبود انگار بینی من و گردن نگرفت خیلی ترسوند که کج میشه و خراب میشه و عمل نکن و اگرم عمل کنم تعهد میگیرم و خلاصه بیخیالش شدم 

درصورتی که همه وکترا بهم میگن خوب میشه بینیت البته احمدی گفت با سبک من خوب نمیشه نمیتونم زیاد تیغتو بتراشم دستم بستس ولی با روش دکترای دیگه شاید خوب بشه 

مطمئن باش الان نمیشه قضاوت کرد دو سه ماه تحمل کن ورمش تا یه حدودی کمتر میشه. بعد یه چیزی شما بعد از ...

ممنون عزیزم

بعد سه هفته اولین باره که خودم تو خونه چسبم رو باز کردم و با دقت🤓بینیم را نگاه کردم

تو مطب دکتر دیده بودم اما خیلی تند و سریع.

سختياشو ميدونم  بيشتر از نظر شير دادن ميگم چند ماه بعد از زايمان ميشه عمل بيني انجام داد؟ كس ...

من دخترم یکساله و شیر هم میخوره. البته  در کنار غذا .

ان شاالله بعد از عید عمل میکنم. دکتر گفت مشکلی نیست فقط چند روز اول کسی باشه که زیاد سمت تو نیاد.قراره همسرم ۶_۷ روز خونه باشه

دخترم همه ی دنیای منه  
سلام دوستان.امیدوارم کسانی که عمل دارن،به سلامتی عمل کنند .مماخ خوشگل بشن و بیان. لطفا نظرتون ر در ...

برادران اصلا دكتر با تجربه ايي نيست، اصلا نرو سمتش، روزي يه تمل ميكنه همونم گند ميزنه

ميلاني دو سه تا كار از دوستان ديدم بسيار شيك شده، دكتر خوبيه كارشم ظريفه، 

سلام، من چسب اولمم باز كردم و همونجا اموزشم دادن تا ديكه خودم بزنم ايشالا تا ٤ فروردين كه ديگه كلا باز كنم

تا اينجا بسيار راضيم خداروشكر همون كه ميخواستم شد، سوراخاي كج و تابتاي من با انحراف زيادم كاملا قرينه شد😊😍

ورمم خيلي كم شده خدارو شكر كه با اين داروهايي كه داده رفع ميشه، در كل خيلي راضي بودم. جاي بخيه هاي پره هام كلا رفت و زير بينيم يكم صورتيه كه اونم ميره ولي دكتر كرم رفه جاي بخيه سيكالفيت داده كه اصن فك كنم لازم نشه ولي ميزنم

2810