2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اول اسفند با قارونی عمل دارم ولی واقعا نمیدونم کار کدوم طبیعی تر و بهتره به نظرم یه مقدار شانسی ...

خانومی شما که با دکتر قارونی عمل داشتید میشه یکم از الانت بگی که چطور شده بینیت

درخواست دوستی فرستادم قبول کن میخوام یکم مشورت کنم باهات در مورد عملت میسی  

سلام به همگي

من امروز بعدازظهر رفتم مطب دكتر ثابتي براي مشاوره

اونجا با ٦ نفر از كسايي كه باهاش عمل كرده بودن صحبت كردم

دو نفرشون از همه لحاظ راضي بودن

از نظر تنفس هيچكدومشون مشكل خاصي نداشتن

ولي از فرم بيني شون راضي نبودن

ميگفتن اصلا به حرف گوش نميده

كار خودش رو ميكنه

يكي بود اونجا مبگفت ازش خواستم پره هاب بينيم رو جمع كنه ولي اينكار رو نكرده بود و ميگفت با قبل عملم هيچ فرقي نكردم

رفتم پيش خود دكتر بسيار خوش برخورد بودن و با دقت

هزينه عمل هم بهم گفتن ٨ تومن

ولي در كل من پشيمون شدم با ايشون عمل كنم چون دوست دارم بينيم كوچيك بشه

این بازاریاب‌های ماریا مرادی و شیرازی هم دهن ما رو سرویس کردن👿

میدونی مهمترین مشخصه تبلیغات چی ها تو. این سایت چیه؟؟ میان یه تبلیغمیزارن و بعد میرن..حتی فحش هم کسی بده ،چون میروند ،نمیخونند چون سرشون شلوغهو کارهی دیگهرو باید انجام بدهن 

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
سلام به همگي من امروز بعدازظهر رفتم مطب دكتر ثابتي براي مشاوره اونجا با ٦ نفر از كسايي كه باهاش عم ...

اگه بینیت گوشتیه ،ریاد دنبال کوچیک نباش که دکترا خراب میکنن...چون بهشون میگی که کوچیک ،اونا هم زیاد از دماغ غضروف بر میدارن ،دربوداغون میشه دماغ

اگه بینیت گوشتیه ،ریاد دنبال کوچیک نباش که دکترا خراب میکنن...چون بهشون میگی که کوچیک ،اونا هم زیاد ...

والا پيش دكتر نجفي رفتم گفت گوشتيه ولي دكتر ثابتي گفت استخواني غضروفيه

كه حرف دكتر ثابتي درست تره

اخه من بينيم هيچ مشكلي نداره فقط سايزش بزرگه

بخاطره همين دكتري ميخوام كه كوچيك كنه

حالا بهم دكتر اسلامي جو رو معرفي كردن

والا پيش دكتر نجفي رفتم گفت گوشتيه ولي دكتر ثابتي گفت استخواني غضروفيه كه حرف دكتر ثابتي درست تره ...

خوب بيني گوشتی معلومهدیگه،،بینیت نوکش چربه ؟؟ از این سوراخ سوراخا رو پوستش داره ؟

والا پيش دكتر نجفي رفتم گفت گوشتيه ولي دكتر ثابتي گفت استخواني غضروفيه كه حرف دكتر ثابتي درست تره ...

با نجفی عمل نکن که پشیمون میشی یه خانومی هم زیر دستش فوت کرد من هم میخواستم برم پیشش که دو سه تا ناراضی پیدا کردم الان هم کامنت اینستا شو بسته که نشون میده یه مشکلی تو کارش هست

2810