2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015464 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ديشب شب سختي بود، تنفس از دهن، تب، ضعف، سوزش گلو... ولي خدارو شكر الان خيلي بهترم، از همه چي راضي ب ...

خداروشکر که همه چی خوب پیش رفته. 

خوشبحالتون. کاش منم عمل کرده بودم🙈🙈

حالتون بهتر شد برامون عکس بذارید

دخترم همه ی دنیای منه  

سلام گندم جون. من خودم سال 93 پیش دکتر مسعود راستکاری عمل بینی انجام دادم. تا حالا سه نفر رو معرفی کردم اونام پیش ایشون رفتن و واقعاً هم راضی بودم. اگر خواستی برو نمونه کاراشو ببین بعد اقدام کن.

سلام ،من بعد مدتها خواننده خاموش بودن بالاخره جرات كردم بيام ايدي بسازم راجع به تجربياتم بگم ،فك نميكردم اينقدر سخت باشه صحبت كردن

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷

بچه ها حتما به این پیچ اینستا سر بزنید

jarahizibaii_iran

منم تازه پیداش کردم

اسم بعضی دکترا که خیلی هاتون پرسیدید توش هست که چه کارای افتضاحی داشتن

البته خیلی عکساش حال آدمو بد میکنه ولی می ارزه که بتونید حداقل یه دکتر بد رو از لیستتون حذف کنید

بچه ها حتما به این پیچ اینستا سر بزنید jarahizibaii_iran منم تازه پیداش کردم اسم بعضی دکترا که خی ...

اونجارو دیدم قبلا ،اتفاقا اونجا هر چی دکتر معروفتره ،بیشتر بد میگن ازش !! البته یه واقعیتیه که دکتری که مثلا هفتهای ده تا عمل میکنم احتمال کار بد دیدن ازش با دکتری که هفتهای یک دونه عمل اونجا میکنه متفاوته ،،خوب معلومه که هر چی بیشتر عمل کننه احتمالش بالاتره.

خلاصه من چند تا دکترو رفتم اخرش با دکتر سجادیان وقت گرفتم هفته اخر سال عمل کنم ..دعا کنید برام

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
کلافگی بعد از عمل اذیت کنندس...ولی روز به روز بهتر میشین.راستی عکسای سایتش خیلی با هم فرق دارن.هم طب ...

اصن دليل انتخاب ايشون همين بود، دكتر ثابتي با طراح طب هم همكاري ميكنن(غالب هاي سه بعدي ) 

يني تا ٨٠ درصد به خواست بيمار توجه ميكنن، من خودم تو مطب از بيني ريز فانتزي ديدم تا بيني طبيعي مردونه، قبل عمل هم از من پرسيد چي ميخوام، من عكسمو با فوتوشاپ طراحي كردم گفتم اينجوري ميخوام

خودشون تو مطب طراحي هم ميكنن ولي من خودم چون يكم بلد هستم خودم طراحي كردم

اصن دليل انتخاب ايشون همين بود، دكتر ثابتي با طراح طب هم همكاري ميكنن(غالب هاي سه بعدي )  يني ...

اگه قبل عمل پیش زمینه ذهنی داشته باشی از فرم بینی آینده ات،راحت تر میتونی تصمیم بگیری..ان شاء اله یه بینی قشنگ تحویلتون داده.میگن نسبت به دکتر طبیعی کار های دیگه کوچیکتر میکنه.

2810