2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015427 بازدید | 66527 پست
ببخشید اینو میگم اما دکتر کسری ثابتی متخصص گوش و‌حلق و بینی نیستنها،جراح زیبایی هستن.متخصص مطمئنتر ن ...

كي گفته؟ برين سايت نظام پزشكي متخصص گوش و حلق و بيني و جراحي سر و گردن هستن، ايشون از پزشكاي طراح طب قيطريه هم هستن

شمالی هستم ،دکتر محمدي  دکترم گف بی حس میکنم و در حد یکی دو ،دقیقه ، چطور انقد ...

مطمعن نيستم، من فكر كردم از اول بسته بوده ، اگر تازه اينجور شده كه جاي نگراني نيست، ببخشيد نگرانتون كردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان 

من شهرستانم و دو تا كوچولو دارم به هيچ عنوان وقت ديدن نمونه ها و مطب گردي رو ندارم اين تاپيك رو از صحفه اولش خوندم تا اخر 

بيني ام استخواني است و نوك بينيم افتاده است 

يه بيني طبيعي و جمع و جور ميخوام نه طبيعي بزرگ كدوم دكتر كارهاي استخوانيش بهتره؟  

ممنون ميشم اگر در مورد دكتر نادريان اطلاعاتي دارين بدين  شما اقا نؤيدو دوستان ديگه كه مطب گردي كردين 

سلام کسی درباره دکتر نسرین راستا چیزی میدونه؟

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
سلام دوستان  من شهرستانم و دو تا كوچولو دارم به هيچ عنوان وقت ديدن نمونه ها و مطب گردي رو ...

سلام عزیزم.دکتر نادریان به شدت گرونه اگه با پولش مشکلی نداری برای بینی استخونی خوبه شیک درمیاره اکثرا راضی هستن مریضاش

سلام نانا جان

ازشون قيمت گرفتم گفتن از ٩ تومن شروع ميشه 

شما كاراشون رو از نزديك ديدين من فقط كارهاي پيچشون رو ديدم كامنتها رو هم كه نگاه كردم همه راضي بودن يعني كارشون انقد عاليه كه ناراضي ندارن 

نانا جان ببخشيد دكتر چه سبكي عمل ميكنه ممنون ميشم 

دوستان سلام.

من قصد دارم بعد تعطیلات ان شاالله عمل کنم.ولی چند تا مورد هست.

من ی دختر یکساله دارم.آیا سخته باهاش؟

و این که خانواده ام کلا اراک هستن و اینجا دو تا دکتر رو در نظر دارم که بینشون انتخاب کنم ولی الان حس میکنم دکترهای تهران خیلی بهترن و دکتر سازگار و ثابتی رو خیلی تحقیق کردم دربارش ولی تهران باید یک هفته بمونم و این برام سخت میشه با بچه کوچیک و مراقبت بعد از عمل ....

ممنون میشم اگر تجربه ای دارید بهم بگید...

دخترم همه ی دنیای منه  
سلام دوستان  من شهرستانم و دو تا كوچولو دارم به هيچ عنوان وقت ديدن نمونه ها و مطب گردي رو ...

سلام خانوم، دكتر نادريان كارشون خيلي خوبه، يكي از دوستان من عمل كردن خيلي خوب سده ولي هزينشونو خيلي بردن بالا ١٦ تومن كه براي من زياد بود راستش، ولي كاراشون طبيعي و شيكه

دوستان سلام. من قصد دارم بعد تعطیلات ان شاالله عمل کنم.ولی چند تا مورد هست. من ی دختر یکساله دارم. ...

سلام، دكتر سازگار ي خوبي كه دارن بعد ٨ روز گچ ديگه رسما با دكتر كاري ندارين تا ويزيت يكماه، ولي كاراشون نسبتا بزرگه

دكتر ثابتي كه خودم يكشنبه باهاش جراحي دارم، ٦ روز گچ داره بعد باز ميكنه چسب ميزنه تا يك هفته، بعد اون ديگه خودتون بايد چسب بزنين تا يكماه، يني شما دو هفته با دكتر  كار دارين، سايز بيني هاي دكتر ثابتي كوچيكتره نسبتا، 

سلام نانا جان ازشون قيمت گرفتم گفتن از ٩ تومن شروع ميشه  شما كاراشون رو از نزديك ديدين من فقط ...

ميگه از ٩ تومن ولي رسما از ١٥ تومنه كه اگه انحراف داشته باشين ١٦ و ١٧ تومن ميگيرن، از دوست من ١٦ تومن گرفت

سلام، دكتر سازگار ي خوبي كه دارن بعد ٨ روز گچ ديگه رسما با دكتر كاري ندارين تا ويزيت يكماه، ولي كارا ...

بنظرتون تهران عمل کنم؟ دو هفته🤔

دکتر اراک خیلی ازش تعریف میکنن ولی ی کم ترسم به این خاطره که گوش و حلق و بینی نیست و جراح زیباییه. 

بنظرتون این فاکتور چقدر مهمه؟

دخترم همه ی دنیای منه  

سلام شما چرا تهران رو انتخاب کردید؟

ببخشید چون منم شهرستان و بچه کوچیک دارم می پرسم.

نمیدونم میتونم تهران باشم چندین روز یا نه

دخترم همه ی دنیای منه  
2810