در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام پگاه جان.من خیلی گیر بازی درآوردم تا وقت گرفتم🙈 دی ماه ۱۲ قیمت میداد.اما بعد از عید فک نمیکنم ۱۲ بگیره.البته من میدونم کسایی که یکی دوماه زودتر رفتن ۱۰ و ۱۱ دادن واسه عمل.از خانم دلتنگی هم بپرسین ایشونم وقت عمل دارن قیمت دارن.فک کنم ایشون قبلتر از من رفته باشن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستان. من تا الان ۴ تا دکتر رفتم( ابیانه_قارونی_بصام_عباسی) نتونستم انتخاب کنم هنوز متاسفانه د ...
سلام پگاه جون خوبین؟منم مشکلم همینه مثل شما هیچ دکتری رو صد در صد نپسندیدم.پول هم نهایت تا ده میتونم بدم.اردیبهشت هم میخوام عمل بشم.دیگه موندم چیکار کنم.هیشکی کاراش عالی نبود تا الان که من رفتم گشتم کار عالی ندیدم
نميدونم شايدم انقد مهارتش بالا رفته كه همه رو يك ساعته عمل ميكنه اخه من كاراي يه ماه پيششم ديدم خيلي ...
واقعا چطوری باور میکنید؟! این دکترها بر اساس همین سادگی مردم بیزینس میکنن! پول میگیرن به اسم جراحی دکتر فلانی ولی درواقع تو اتاق عمل کس دیگه کار انجام میده