2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست

سلام آقا نوید. امیدوارم حالتون خوب باشه .من منتظر بودم از عملتون با دکتر بصام بگید و میزان رضایتتون بگید که متاسفانه این اتفاق افتاد چون خودم با ایشون میخواستم تو بیمارستان یاس سپید عمل کنم . حرفهای شما رو شنیدم کاملا دو دل شدم و حتی حس خیلی بدی بم دست داد مخصوصا با خبر دیگه ای که شنیدم خانم بوشهری که گویا در تهران عمل کردن و فوت شده و بیمارستان مبلغ هنگفتی ازشون گرفتن و اتفاقا ایشون هم ایست قلبی شدن . تازه من خیالم راحت بود که بیمارستان امن تره تا کلینیک های خصوصی و حداقل ادم با اطمینان خاطر بیشتری اونجا میره . شما به دکتر بصام مراجعه کردید برخوردشون چی بود ؟ ایا قبول کردن یا نه ؟ لطفا توضیح بدید    من کلا حس خوبم و اعتمادم از دست دادم و منتظر جواب شما میمونم و احتمالا عملم کنسل کنم   قرار نیست ادم به خاطر ی جراحی بینی جونش از دست بده             بیمارستانش اینجوره وای به حال کلینیک     

قارونی هم یاس سپید عمل میکنه و بصام هم همینطور .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوز هم نميدونم چرا ٤ تا انژيو كت تو دو تا دستام بود، چرا از گوشام خون اومده، واقعا نميدونم چيكار با ...

اقا نويد واقعا واستون ناراحت شدم

انشاالله كه حال روحي و جسميتون خوب باشه  خداروصدهزار مرتبه شكر كه سالمين چون بدترازين نميشد واقعا خواهشي كه دارم ازتون اينه كه پيگيري كنيد حتما خيييلي موضوع بوداري هستش 

اخه چطور ميشه كه هيچ كاري رو بيني شما انجام نشده اما بيني كبوده

با اين تفاسير كه ميگين از گوشتونم خون اومده من واقعا نميدونم چي بگم با توجه به اينكه طبق ازمايشات شما مشكلي براي عمل نداشتين و قلبتونم كه مشكلي نداره چرا بايد اينجوري بشه اخه 

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
هنوز هم نميدونم چرا ٤ تا انژيو كت تو دو تا دستام بود، چرا از گوشام خون اومده، واقعا نميدونم چيكار با ...

یعنی چی قلبت طاقت نیاورد؟  اینو بصام گفت؟

مگه ایشون متخصص قلب که اظهار نظر کرده 

داروهای تقلبی  و چینی بیهوشی زیاد شده    واقعا این برخوردها از جامعه پزشکی خیلی غم انگیزه    

شازده ۹۴ شماهم با دکتر قارونی عمل دارید؟ کی هست عملتون؟

سلام.صبح بخیر دوستان.واقعا خوشحالم از اینکه همه اینجا صحیح و سالم هستن . و از خودم کمی در عجبم که با پای خودم دارم میرم بیمارستان یاس سپید.البته دکتر یحیوی هم اونجا عمل میکنن....

به نظرم ازشون بخوایم تست آلرژی را انجام بدن هرجا رفتیم...

سی ام بهمن ماه نوبت عمل دارم.حس های عجیب و غریبی دارم....

شما انگار اول اسفند بودین.یه روز بعدش...درسته؟

احتمالا(البته از چند تا دوره امداد نجات رفتم دارم دکتربازی درمیارم) فشارتون رفته بالا.خون از گوش اومدن هم دلیلش همینه، که 4 تا آنژیوکت زدن خون خارج شه و فشار بیاد پایین.به هر حال خدا عمر دوباره ای را به شما بخشیده و باز هم خدا را شکر.

من هنوز تو شوکم. باورم نمیشه اینجوری شده. بیچاره خانواده تون چی کشیدن.  یه دختری هم تو بوشهر ف ...

اون دختر خوشگل بوشهری(سوده کریمی) را من خوندم که اون کسی که عملشون کرده جراح نیستن و تکنیسین اتاق عمل بودن و روز عمل یه پرستار گفته بود بهشون(دو تا خواهر بودن که اولی میره و این اتفاق براش میفته حالا شرح ماجرا را خواهر دومی تعریف کرده)دکتری که تو برگه نوشته شده عملت نمیکنه.گویا خودشون می دونستن و قبول کردن که مشکلی نیست و کارش خوبه.که متاسفانه اینطور شد.

اره منم تا حالا کجی رو نشنیده بودم.ولی خب اگه بخوام از روی کامنتها و شنیده ها و دیده های خودم بگم از ...

والا عاقلانه ترین کار عمل نکردن هست... بیشتر ناراضی های دکترهای طبیعی کار،بزرگ بودن بینی هاس...یه چند درصد نارضایتی همیشه هست...شانس هم بی تاثیر نیست

برخورد دكتر بصام دلسوزانه بود ولي هنوز تاكيد داشتن شما قلبت مشكل داره با وجود نامه سلامت قلب از دكتر قلب، گفتن منكه عملت نميكنم ديگه ولي جاي ديگه دفعه بعد ٩٨ درصد اينجوري نميشي!!!!!! خيلي هم سخت نگير ولش كن، اصن عمل نكن خوبي!!!!!

ولي فرداش رفتم مدير داخلي بيمارستان گفتن همونجا نوار گرفتن ميدونستن قلبت سالمه، 

من مشكلم اينه هيشكي راستشو نميگه، فقط ميگن خدارو شكر كن، نميخاد عمل كني، يعني چي اخه، بعدا ممكنه من ي عمل حياتي نياز داشته باشم بدونم چيكار كردن يا چي بهم زدن، درسته اون دارو رو به همه ميزنن روزانه ولي ايا نبايد تست بشه؟

سلام به شما آقا نوید 

خدا روشکر که الان سلامتین  بله حرفتون کاملا درسته داروی بیهوشی  مشکل داره 

من 30 دی ماه یعنی دوهفته پیش جراحی داشتم(بینی نه ولی جراحی تو صورتم بود) اول که خیلی دیر بهوش اومدم بعد که داشتم بهوش میومدم از پادرد  فریاد میکشیدم انگار پام مال خودم نبود دوروز بیمارستان بودم از پادرد مینالیدم دکترم اومد و گفت ما اصلا به پاهات  کاری نداشتیم احتمالا  مله داروی بیهوشیه 

هی بهم مورفین زدن ولی من یک ساعت آروم میشدم دوباره ناله و فریادم بالا میرفت 

هی چی دیگه الان تو خونه ام بعد دوهفته هنوز پای چپم درد میکنه    دکتر بهم گفت داروهای بیهوشی  عوارض خیلی بدی داره میده 

من مشكلم اينه هيشكي راستشو نميگه، فقط ميگن خدارو شكر كن، نميخاد عمل كني، يعني چي اخه، بعدا ممكنه من ...

خب خداروشکر که بهوش اومدید ولی باید دید مشکل چی بوده ؟   حتما ی جا ایرادی بوده دیگه منتهی پنهان کاری میکنند و اتفاقا دقیقا میدونن مشکل چیه ولی عنوان نمیکنند

2810