2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
 کج و کوله نهههههههههههه.نزدیک عملم هست.اولین مورد هست در مورد کج بودن.ای بابا...

اره منم تا حالا کجی رو نشنیده بودم.ولی خب اگه بخوام از روی کامنتها و شنیده ها و دیده های خودم بگم از قارونی واقعا من نود درصد رضایت شنیدم.اون ده درصد هم طبیعیه به هرحال.شایدم بعضیا تو کامنتا الکی میگن.آدم نمیتونه اعتماد کنه.همونطور که اگه یه نفر زیادی به به چه چه کنه ادم شک میکنه به نارضایتی زیاد هم باید شک کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان،دوروزي بود اصلا حال روحي و جسمي خوبي نداشتم، من متاسفانه حين عمل دوبار اريتمي قلبي شدم و ...

سلام آقا نوید.خیلی ناراحت شدم بابت این موضوع.واقعا حس خیلی بدیه😞از ته قلبم ناراحت شدم مخصوصا از بی مسئولیتی کادر بیمارستان...

با خود دکتر هم صحبت کردین بعد از عمل؟

سلام اقای نوید ... واقعا اتفاقی که براتون افتاده ناراحت کننده بود  اما خوب بهتر که فراموشش کر ...

ممنونم ، من بيمه نيستم كلا، ولي بقول شما شايد حكمتي بوده و شايد بدتر ممكن بود بشه و يا حتي از نتيجه كار راضي نميبودم

بچه ها من دیروز مطب ابیانه بودم. با چند نفر صحبت کردم همه راضی بودن. یه بینی گوشتی بود که 3 ماه از عملش گذشته بود به نظرم بزرگ اومد ولی کاملا مشخص بود که پوست ضخیمی دارن و خود اون خانمم گفت که دکتر بهش گفته بود بیشتر از این نمیشه کوچیکش کرد. عکس قبل از عملو نشونم داد به نسبت بینی قبلش خیلی خیلی بهتر شده بود میگفتن انحراف شدید هم داشتن خلاصه بینی سخت و پردردسری داشتن که نتیجه نسبتا خوب بود. با یه خانم دیگه ای صحبت کردم با وجود اینکه 3-4 ماه از عملشون گذشته بود واقعا بینیشون فوق العاده بود یعنی همونی بود که من میخوام. بینی استخوانی داشتن و عکس قبلشون هم نشونم دادن میشد حدس زد که بینی شون به این خوبی بشه. خوش به حالشون واقعا😊 (بچه ها این عالی بودنی که میگم فقط نظر و سلیقه منه واقعا از بینیش خوشم اومد شبیه کارای پیج اینستا دکتر بود ظریف و طبیعی و کاملا متناسب با صورت😍) با یه خانم دیگه صحبت کردم یک سال از عملش گذشته بود و بینی کاملا طبیعی داشت شاید بشه گفت نمیشد فهمید عمل کردن یا نه. آهان اینم بگم هیچکدوم از بیمارا جای بخیه و اینا نداشتن. با یه خانم دیگه صحبت کردم بینی شون کوچیک نبود اما به صورتشون میومد. طبیعی بود و هیچ مشکلی نداشتن میگفتن سختیش چند روز اول که نباید چیزای سفت بخوری. یه خانم دیگه هم بودن تازه گچشون رو باز کرده بودن شکل بینی معلوم نبود ولی ازشون در مورد تنفس پرسیدم گفتن خوبه. خلاصه اینکه بینیا شبیه هم نبود نتیجه گیریم این بود که بینی هر کس به نسبت چیزی در میاد که قبلا بوده یعنی تغییراتو باید با بینی قبل خود اون شخص مقایسه کرد و انتظار معجزه نباید داشته باشیم. در کل بینیا رو صورت نشسته بودن یعنی حس نمیکردی یه چیز مصنوعی گذاشتن رو چهره افراد لاقل برای چند نفری که من دیدم اینجوری بود. امیدوارم توضیحاتی که دادم به دردتون بخوره (چقدر حرف زدم😂)

وای آقا نوید خیلی ناراحت شدم از اتفاقی که افتاده ولی بازم خدا رو شکر به خیر گذشته. امیدوارم هر چه زو ...

بيشتر دكتر بيهوشي، چون به استدلال اينكه اين دارو رو ما براي همه روزانه استفاده ميكنيم تست نكردن و من دو بار تا ايست قلبي  رفتم

سلام آقا نوید.خیلی ناراحت شدم بابت این موضوع.واقعا حس خیلی بدیه😞از ته قلبم ناراحت شدم مخصوصا از بی ...

بله ديشب مطب بودم،باز هم زير بار نميرفتن كه مشكل از بيهوشي بوده، حتي وقتي تاييديه دكتر قلبو دادم، امروز معاون بيمارستان ياس سپيد گفت شما حساسيت دادي و من پيگيري ميكنم 

بله ديشب مطب بودم،باز هم زير بار نميرفتن كه مشكل از بيهوشي بوده، حتي وقتي تاييديه دكتر قلبو دادم، ام ...

قطعا اون ها به این راحتی اشتباهشون رو نمیپذیرند هم از لحاظ مادی که خوب به هر حال یه مبلغی رو ازدست میدن وباید پرداختی شمارو بهتون برگردونن 

و هم اینکه قبول این اشتباه ،خیلی براشون هزینه زا خواهد بود،چون بیمار تا آستانهء ایست قلبی رفته و اگر این ثابت بشه خیلی برای بیمارستان و خصوصا دکتر بیهوشی گرون تموم میشه ..

و چون معمولا مردم ما تا انتها پیگیر این مسائل نمیشن،اونها هم به  این حق خوری ها عادت کردن .. 

بله ديشب مطب بودم،باز هم زير بار نميرفتن كه مشكل از بيهوشي بوده، حتي وقتي تاييديه دكتر قلبو دادم، ام ...

شما با کی میخواستین عمل کنید؟

واقعا خدا رحم کرده بهتون که به خیر و خوشی تموم شده

مطب گردی 

اقا نوید خیلی ناراحت شدم از این موضوع😔

و خداروشکر میکنم که به خیر گذشته

امیدوارم از نتیجه جراحی بینی تون راضی باشید

من هم خیلی نگران داروهای چینی هستم

عمل های دکتر قارونی هم تو بیمارستان یاس سپید انجام میشه

حالا باید چیکار کرد؟

من هم وقت عمل دارم.

بيشتر دكتر بيهوشي، چون به استدلال اينكه اين دارو رو ما براي همه روزانه استفاده ميكنيم تست نكردن و من ...

وای واقعا خدا رو شکر که الان سالمید همین خودش خیلی مهمتر از عمل بینی هست.هرچند که واقعا درکتون میکنم از لحاظ روحی😔

2810