2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
کسایی که خیلی وقت پیش عمل کردن دیگه سر نمیزنن اینجا. کاس میومدن نتیجه رو بعد یکی دو سال میگفتن. یه خ ...

خانم أمين هم اونجوري كه من از صحبتاشون فهميدم از نتيجه عملشون راضي بودن اما عقيدشون اين بود كه رضايتشون دليل بر اين نميشه كه دكترشونو به بقيه هم پيشنهاد بدن درست مثل من

به هر حال همه دكترا 100% اكي و بي ايراد نيستن 

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
اره خيليا هستن كه قبول نميكنه عمل كنه امروز كه رفتم چسبمو عوض كنم٢نفرو رد كرد يكيش كه واقعا من هيچ إ ...

نمیدونم فکر میکنم همه جور بینی رو درتوانش نیست خوب و بیاره. مخصوصا بینی هایی که یه مقدار گوشتی تر باشن. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دیروز مطب کوچکزاده بودم.مطبش خیابون مطهری هست.ویزیتش ۲۰ تومن...

مطب شلوغ بود هم واسه مشاوره اومده بودن و هم با چسب و گچ و چند ماه گذشته...همه جوره بودن.تا اردیبهشت وقتای دکتر پره.هزینه عملش ۸ میلیون ولی همه مریضاش میگفتن که تخفیفهای خوبی میده و حسابی با ادم راه میاد و منصفه.تو کلینیک عمل میکنه که میگفتن کلینیکش خوبه و پرسنلش هم خوبن.

دو تا اتاق هست تو مطبش که تو یه اتاق دستیارش کار تعویض چسب و گچ و تامپون رو انجام میده و یه اتاق هم که اتاق خود دکتره.

طول دوره چسب زدن دو ماه هست.

اگه بینیتون نیازی به عمل نداشته باشه دکتر عمل نمیکنه اصلا...کلا رک نظرشو میده.

چون برای خودم مهمه شاید برای شما هم مهم باشه که دکتر متخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی هست.هم روی تابلوش زده و هم مهرش.

حالا صحبتهای مریضاش و مدل بینیها و صحبتهای خود دکتر رو الان تو پست بعد میگم😁😜

اولش که رفتم یه خانومی بود که بینیش رو چهار سال پیش با دکتر کوچکزاده عمل کرده بود و حالا هم خاله خودشو اورده بود که پنجشنبه دکتر عملش کرده بود و گچ داشت.خوده اون خانوم میگفت من خیلی راضی ام و تنفسم هم خوبه.بینیش کاملا قرینه بود و مدلش هم قوس داشت و ظریف و قشنگ.یه خانوم جوان هم بود که اونم سه ماه بود عمل کرده بود اونم خاله و خواهرش پیش کوچکزاده عمل کرده بودن.بینی خودشم خیلی خوب شده بود فقط روی تیغه یه ورم داشت که گفت الان به خاطر این اومدم.البته خیلی کوچیک بود و از نزدیک معلوم بود.مثل قوز بود.

سه چهار تا پسر هم بودن یکی دوتاشون چسب داشتن ولی معلوم بود خوب جمع شده.یکی دیگه بدون چسب بود که اونم خوب و مردونه شده بود بینیش.بعضیا میومدن با چسب سریع میرفتن داخل نمیشد باهاشون حرف زد.یا ماسک هم زده بودن بعضیا.فک کنم به خاطر اینکه مخشون رو نخوریم😁

یه دختره بود که چسب نداشت ولی معلوم بود که تازه عمل کرده.خیلی ورم داشت بینیش...ورمش زیاد بود.

دو سه مورد هم دیدم که بینیها انگار خراب بود و اومده بودن واسه ترمیم.کسی جرات نکرد ازشون چیزی بپرسه ولی حدس من این بود که با کس دیگه عمل کرده بودن و حالا اومدن پیش دکتر ترمیم کنن.چون واقعا ادم روش نمیشه بره بپرسه که ببخشید بینیتونو کجا خراب کردین؟!😑😶😖

یه خانومی هم بود که یک سال از عملش میگذشت و خودش گفت الان اومدم واسه چکاپ.از همه چی خیلی راضی بود و میگفت شوهرم دکترو پیدا کرده واسم.شوهرش قبلا جای دیگه عمل کرده بود بینیشو و خراب شده بود و خودش میگفت خیلی حساسه اما از بینی من نتونسته ایرادی بگیره.به نظر من بینی این خانوم خوب بود و فرم خوبی داشت ولی انگار هنوز جا داشت که ورمش بیشتر بخوابه و جا بیفته.

بچه ها دو نکته در مورد کارای دکتر کوچکزاده...یکی اینکه بینیها مشخصه که عمل شده.فرم خوبی به بینی میده و بینی رو بسته به صورت طرف ظریف و خوش فرم میکنه ولی عملی بودن بینیها معلومه به نظر من.دوم اینکه تمام مریضاش میگفتن ما به شدت تغییر داشتیم.حتی عکساشونم که نشون دادن تغییرشون کاملا تابلو بود و بیشتر از این موضوع خوشحال بودن.اون خانوم که یک سال بود عمل کرده بود که میگفت بعضی از فامیلها و اشناهامون منو نمیشناختن اوایل!!!!

خلاصه که برای اونایی که میخوان زیاد تغییر نکنن و فقط رفع ایراد بشه بینیشون و معلوم نشه عمل کردن توصیه نمیشه این دکتر.

بعد هم که نوبتم شد رفتم داخل دیدم دکتر جوان و خوش تیپ و خوش برخورد...اصلا فک نمیکردم جوون باشه.گفت بینیت عمل لازمه حتما عمل کن😀عکس و ازمایش برام نوشت.ازش پرسیدم گفت یه کمی انحراف داری خیلی کمه.ولی دکتر احمدی میگفت انحراف بدی داری زیاده.خلاصه که گفت تغییر خوبی میکنه چهرت.وقتی هم که از مطب رفتم بیرون تو پارکینگ نگهبانه هم کلی تبلیغ دکترو کرد و گفت خودشم دو سال پیش با کوچزاده عملیده😃

نمیدونم فکر میکنم همه جور بینی رو درتوانش نیست خوب و بیاره. مخصوصا بینی هایی که یه مقدار گوشتی تر با ...

اره دقيقا

كسي. رو بدونه خوب نميشه اصلا عمل نميكنه

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
یه خانومی هم بود که یک سال از عملش میگذشت و خودش گفت الان اومدم واسه چکاپ.از همه چی خیلی راضی بود و ...

عزیزم ممنون به خاطر توضیحات کاملت. اینستاگرام دکترو داری؟ من پیدا نکردم. کنجکاو شدم چند تا نمونه ببینم

عزیزم ممنون به خاطر توضیحات کاملت. اینستاگرام دکترو داری؟ من پیدا نکردم. کنجکاو شدم چند تا نمو ...

خواهش میکنم عزیزم.دکتر سایت و اینستا نداره.به خودشم گفتم گفت مخالف تبلیغ هستم چون ناخوداگاه دروغ قاطیش میشه.

راستی شما مطب فرهنگ رفتی درسته؟من از اولم خیلی کارای فرهنگو دوس داشتم ولی نرفتم مطبش.باید وقت بگیرم از قبل؟چه روزایی هستش؟

خواهش میکنم عزیزم.دکتر سایت و اینستا نداره.به خودشم گفتم گفت مخالف تبلیغ هستم چون ناخوداگاه دروغ قاط ...

آره عزیزم فرهنگو رفتم به نظرم یه بار ارزش رفتن داره. آره باید وقت بگیری روزای شنبه دوشنبه سه شنبه 4 تا 7 هستن

2810