2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
عزیزم چند صفحه قبل کوتاه توضیح دادم. من با بکی از دوستام رفتم. اون بینیشو پیش ابیانه عمل کرده به نظ ...

منم هفته پیش رفتم مطب دکتر ابیانه ، خیلی شلوغ بود ۸ وقت داشتم ۱۰.۳۰ رفتم داخل ، ۳ نفر اومده بودن که دو سه ماهی از عملشون میگذشت خیلی خوب شده بودن بینی طبیعی و ظریف . یه نفر دیگه چسب داشت یک هفته بود عمل کرده بود خیلی کوچیک نبود بینیش که اونم احتمالا به خاطر ورم بوده. یه نفر دیگه هم با چسب اومد رفت پیش دکتر چسبش رو باز کرد اومد واقعا خوب شده بود بینیش. من خیلی مرددم ، شنیدم ایشون کار خرابم داشتن 😑 و اینکه احساس میکنم یه مقدار قوس برای بینی خانم ها خیلی قشنگشون میکنه و از طرفیم دوست دارم بینیم طبیعی باشه 😂 من بازم امروز میخوام برم تو مطب بشینم مریضارو ببینم. فردا هم میرم مطب دکتر بصام. قارونی هم ۱۳ بهمن وقت داده بهم که خیلی دیره ولی کاراشو دوس دارم😏 در کل تصمیم گیری خیلی سخته

منم هفته پیش رفتم مطب دکتر ابیانه ، خیلی شلوغ بود ۸ وقت داشتم ۱۰.۳۰ رفتم داخل ، ۳ نفر اومده بودن که ...

وای دقیقا منم رو قوس حساس شدم. از طرفی کارای ابیانه رو دوست دارم ولی واقعا بینیهایی که ازش دیدم اصلا قوس نداشتن😐 بعد دکترهای دیگه میگن یه قوس خیلی ملایم برای بینیهای خانما کاملا طبیعیه ولی ابیانه قبول نداره. منم موندم چی کار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم هفته پیش رفتم مطب دکتر ابیانه ، خیلی شلوغ بود ۸ وقت داشتم ۱۰.۳۰ رفتم داخل ، ۳ نفر اومده بودن که ...

میشه وقتی رفتین پیش قارونی بیاین نظرتونو بگین؟ منم شنبه مطب قارونی بودم ولی حس کردم بینی ها زیر چسب بزرگن نمیدونم. منم یه بار دیگه باید ابیانه رو برم. گرفتاری شدیمااا😂

ابیانه یکی از کزینه هامه ولی جز اون عکسای قدیمیه میجش چیزی ندیدم و احساس میکنم‌نسبت بهش کورم 

مطب گردی 

دوستان کسی این دکترارو میشناسه؟؟

دکتر علیپور که پاسدارانه دکتر ابراهیم یارمحمدی دکتر محمد علی اکبری دکتر نادریان دکتر جاندانه 

‏بعد تظاهرات چی‌میچسبه؟_آغوشش؟نه بابا فقط ساندیس
شما گزینه هاتون کدوم دکتران؟

والا یکیش بنیادیه که کارای پیجش خیلی تر تمیزو مرتبه. پوست بینیا خراب نشده و بسته عمل میکنه که جای بخیه نمیمونه. منتها ازین که نوک بینی رو مطمئن نیستم اونقدری که میخوام بالا میبره یا نه. 

و ابیانه  و اردشیری 

کارای تقوی و قارونی رم دارم دنبال میکنم.

مطب گردی 
2810