امروز مطب دکتر هومن فرهنگ مجد بودم
گفته بود ساعت 4 تا 7 برم.
منشیش ساعت 2 زنگ زده بود که گوشیم سایلنت بود نفهمیده بودم. اس ام اس داده بود که امروز میرم یا نه.
پیش خودم گفتم حتما انقدر سرشون خلوته که یکی یکی زنگ میزنن ببینن بیمار میاد یا نه!
مطبش پاسداران بود مسیرش زیاد خوب نبود به سختی بعد از یکی دو ساعت رسیدم اونجا. رفتم داخل مطب شلوووووغ جا نبود بشینیم!! منشیش یکم غر غر کرد که چرا جواب ندادم و اینا خلاصه منتظر نشستم تا نوبتم بشه. ویزیتش هم رایگان بود. بینی هارو نگاه کردم همه بینیا خوب و طبیعی بود. بینیا اصلا بزرگ نبودن کوچیک و ظریف. 3 نفر هنوز گچ داشتن که بینیشون از زیر گچ بزرگ به نظر میرسید نمیدونم حالا واقعا بزرگ بودن یا چون روزای اولشون بود ورمشون زیاد بود. یه نفر کبودی و ورم خیلی شدید داشت یعنی جوری بود چشماش باز نمیشد. ولی بقیه همه بینی ها کوچولو موچولو:)))) با یه خانم صحبت کردم راضی بود 4 ماه از عملش گذشته بود بینیش خیلی ظریف دراومده بود ازش پرسیدم بینیش استخوانی بود؟ گفت نه گوشتی بود! میگفت روزی که اومده بود مشاوره دکتر گفته زیاد تغییر نمیکنه یکم پره هاش جمع میشه ولی واقعا ظریف در اومده بود.
نوبتم شد رفتم داخل دکتر خوش اخلاقی بود اول از سابقه بیماری و مصرف دارو پرسید. بعدش خوابیدم داخل بینیو معاینه کرد. گفت انحراف دارم(ابیانه هم گفته بود) افتادگی و قوز و اینارو گفت. گفتم بینی نوکش بالا میاد ولی یه جوری نمیشه که از روبرو سوراخای بینی معلوم باشه. قوزش برداشته میشه، ارتفاع کم میشه، نوکش جمع میشه، کوتاه تر میشه، از پایین هم گفت سوراخای بینیت بزرگ نیست ولی باید ببینیم با بینی جدید چطور هماهنگ میشه اگه لازم شد کوچیک میکنم. گفت پوست بینیم برای جراحی مناسبه (ابیانه هم گفته بود) ترکیبی از استخوانی و غضروفیه. در کل همرو مشکلارو دقیق گفت. ازش درمورد قوس پرسیدم. گفت میتونیم یه قوس ملایم هم بهش بدیم ولی اون سر عمل مشخص میشه که غضروف های بینی اجازه قوس رو میدن یا نه. گفت بینیت متناسب با صورتت میشه در حالی که کسی متوجه عملی بودنش نمیشه در کل از اینی که هست کوچکتر میشه. بعدش بیشنهاد پروتز چانه رو داد که میشه همزمان با عمل بینی انجام داد. راستش زیاد از پیشنهادش خوشم نیومد نمیدونم چرا!! گفت برو فکراتو بکن تصمیمتو بگیر. از در مورد هزینه پرسیدم. هزینه عمل بینی 7.5 که 500 تومن تخفیف میده میشه 7 تومن. 1 و هفتصد هم هزینه کلینیک میشه 8 و هفتصد. با ازمایش و عکس اینا احتمالا 9 تومن میشه. پروتز چانه هم اگه همزمان انجام بدن 5 تومن! به نظرم همه چی خوب بود به جز قیمتش😐