2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
بازم خودتون برين به حرف هيشكي استناد نكنين، مثل خريدن كفشه، من هرچيم بنويسم فلانه و بهمانه تا نري بپ ...

ببخشيد شما پيش سركارات و يحيوي هم رفتين؟نظرتون در مورد اونا چيه؟در مورد دماغ گوشتي البته 

بنياديو كه اصلا فكرشو نكن چون من يك ماه پيش وقت مشاوره بهم شهريور اينده داد ، سه ماه بعدشم عمل، يني ...

من از اینستاگرام دیدم کارای همشونو.  حس میکنم همین بنیادی و قارونی نمیزنن بینی رو بترکونن از ریشه. که جا برای ترمیم نمونه. حس میکنم خیلی هم منصف هستن.  انگار ادم دلش قرصه . حالا میخوام برم مشاوره پیششون. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستي يه چيزي،من در مورد دكتر از يكي از جراحاي اشنا پرسيدم كه اين ليست رو به عنوان كسايي كه كمترين اشتباه پزشكي رو داشتن دادن ،نظر شما چيه ؟منكه اسم خيليارو نشنيدم ،و اينكه گفتن هم تخصص زيبايي رو دارن هم تخصص گوش و حلق و بيني 

واقعا؟من يه جا شنيدم كه عملو به دستيارش ميده اما خب در حد حرفه و اينكه يه متخصص كار خودشو زير سوال ن ...

از بعضی از متخصص ها هیچی بعید نیست.  ی عدشون هم تا میتونن ملت رو میچاپن و بعدش فلنگ رو میبندن‌ .مث این محبوبی راد. 

گلی خانم خیلی خیلی مبارک باشه

لطف میکنین برامون از صبح روز عمل تعرییییف کنید تا خود امروز😅

درد داشت؟ ورم و کبودی؟ نفس کشیدن خیلی سخت بود؟

دکتر ابیانه خوب بود؟

هزینه همون ۸ تومانه؟

از وقتی برای اولین بار رفتین مطب چقدر طول کشید تا عمل کردین؟

نونوش عزیز بهترین انتخاب رو کردی بیا ایران و بین این دوتا یکی رو انتخاب کن امیدوارم نتیجه رضایتبخش ب ...

سلام عزيزم ،هنوزم از دكتر يحيوي رضايت داريد ؟من احساس ميكنم كه نوك بيني مراجعاش بعد مدتي افتاده ميشه ،مشكل تنفسي نداشتين؟

گلی خانم خیلی خیلی مبارک باشه لطف میکنین برامون از صبح روز عمل تعرییییف کنید تا خود امروز😅 درد دا ...

سلام عزیزم مرسی ...

صبح روز عمل که کلی استرس داشتم خیلی میترسیدم که اونجا یه قرص بهم دادن اوکی اوکی بودم میخندیدم واسه خودم سلفی مینداختم و خووووشم بودم خلاصه تا اینکه صدام کردن که ببرنم اتاق عمل ... آقا تا اسم منو خوندن من اشکام امون نمیداد .... انقدر کادر اتاق عمل بهم خندیدن که نگوووو .... هیچی از ترس چشامو بستم که دکتر اومد گفت چی شده اشک خداحافظی با دماغ داری میریزی منم با گریه گفتم دکتر من میترسم.....تو مین حین خانم پرستار داشت یه کارایی انجام میداد که اصلا حواسم نبود ... خلاصه که یهووو دیدم عملم تموم شده و تو بخشم 😁😁😁

من خداروشکر نه درد نداشتم نه تهوع فقط تنها اذیتی که شدم از گلو درد بوددکه گفتن به خاطر بیهوشیه ‌..‌...

فردای عملم پاشدم صورتمو نگاه بندازم ( اخه من میخوابم پامیشم کبوده بدنم بی دلیل ) دیدم اصلا کبودی ندارم .... 

هیچی فرداش رفتم واسه تامپون کشیدن که خیلی راحت بود ...

خلاصه که نه درد داشتم نه کبودی نه مشکل نفس کشیدن ‌...‌

تمام استرسم واسه فرداست که گچ و بردارم ببینم چی شدم 🙂

خود دکتر یک ماهه وقت میده من رفتم گفتم یه وقت زود تر بهم بدین ( چون انقدر میومدم فکر میکردم که وسواس میگزفتم ) یه وقت کنسلی داشتن که بیست روز بعد بود همونو بهم دادن 

ببخشيد شما پيش سركارات و يحيوي هم رفتين؟نظرتون در مورد اونا چيه؟در مورد دماغ گوشتي البته 

نخير نرفتم، از لحاظ هزينه هاشون براي من بالا هستن كلا پيگيرشون نشدم، سر كارات كلا به بركت شيلا خداداد شده سركارات.

بخیه کشیدن درد داره ؟

بخيه هاي داخل بيني همه جذبي هستن، دوتا دونه زير بيني هست كه ميكشن، من امروز ديدم، از درد مو كندن با موچين كمتره، 

دليل اينيم كه زير بينيو نايلون ميزنن و جذبي نميزنن ظرافت و كمتر موندن رد بخيست، 

2810