در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام و صبح بخیر دوستان.فک کنین من مرخصی هم گرفته بودم که عمل کنم..از بس از خوبی کارشون گفته بودن،بعدش سجاديان گفت عملت نمیکنم.برگرد...فک میکنم به خاطر کار خودشون هم هست که واسه بعدا شاکی چیزی نداشته باشن.الله و اعلم....اونم از سامی که فقط ۳ نفر بودیم.دکتر ابیانه اگر برسد و نمونه ها رو ببینید دستتون میاد،تقریبا همه رو یه فرم درمیاره،تیغه هاش صاف و تمييزن،نوک ش ولی معمولی.یادمه یه خانمی بود گفت خیلی بهش اصرار کردم و گفته سر عمل هم دوباره بگو تا یه قوس ظریف داده بود.از نظر تنفس هم چیز بدی ندیدم و نشنیدم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آقای نوید من شرایطم جور نشد پیش غلامرضا احمدی و بنیادی برم،اگه رفتين پیش احمدی دقت کنین ببینیم پره هاش خیلی صاف گذشت؟تو عکسهاش اینطور به نظر می رسه.خیلی دوس داشتم کارهاش رو ببینم ولی نشد...
ميشه منو در مورد انتخاب دكتر راهنمايي كنيد ؟بينيم گوشتيه ،تابحال پيش يحيوي و سر كارات رفتم اما مرددم ...
سلام به دلتنگی(خانوم یا آقا).ان شاءاله هیچ وقت دلتنگ نشید اینجا تقریبا تجربه همگی در حد چند تا دکتر هست. این چند صفحه آخر را بخوانید اسم چند تا دکتر دستتون میاد.حتما چند تا دکتر انتخاب کنید و برید کارهاشون رو از نزدیک ببینید.مشاوره هم برید ببینید پیشنهاد خود دکترا چی هست(واسه مدل).اون دو تا دکتر به نظرتون سبک کارشون چطور بود.