2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015434 بازدید | 66527 پست
کسی جراح عالی برای بینی گوشتی می شناسه؟؟ و اینکه آیا بینی گوشتی بعد از عمل امکان داره دوباره به حال ...

خانم استاربانو بینی من نیمه گوشتی هست.پیش سه تا دکتر رفتم.همشون گفتن از اینکه هست بهتر میشه ولی انتظارت نباید مثله بینی استخوانی باشه. خیلی نمیتونن مانور بدن روی بینی.شانس داشته باشین پوستش ضخیم نباشه خیلی نتیجه عمل بهتر میشه.الان دیگه چیزی به اسم برگشت نیست.شکل نهایی بینی گوشتی یه سال(بعضی ها میگن دو سال) بعده.فک نمیکنم دیگه تغییر کنه.

دكتر قرني زاده كسي ميشناسه

خانم پسرامو عشقه نیستین....دیگه مطب دکتر بنیادی نرفتین....واسه کی نوبت عمل دارین به سلامتی؟

اون دکتر را من نمیشناسم.خانم نعنا درست میگه.دودل نشین.از کارهای دکتر بنیادی تعریف میکنن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقای نوید سلام.ان شاءاله بهترین دکتر را پیدا میکنین.بینی استخوانی و قوزدار کیس مناسبی واسه عمل هست.و ...

ممنونم شازده جان، دكتر احمدي ي ايرادي كه داره هنوز سيستم قديم عمل ميكنه و تامپون ميزاره،الان همه ديگه ايرويز ميزارن كه از همون اول ميتوني نفس بكشي، من مطب سجاديان رفتم خوشم نيومد، قيمتشم برده بالا ١٠، شنبه با ابيانه وقت دارم ، دوشنبه با قاروني،با سه تا از مريضاي قاروني در تماس بودم خيلي خوب شدن، ولي دكتر خيلي تبليغاتي نيست براي همين زياد نظر راجبش تو نت نميبينم حالا برم ببينم چي ميگه ولي دلم بيشتر از بقيه با قارونيه نميدونم چرا!!! شايدم ويزيتم كنه نظرم عوض شه

درمورد بنيادي هم خيلي دوس دارم كارشوولي متاسفانه وقت مشاوره براي شهريور ٩٨ داد!!!!!! در واقع در بهترين حالت عمل ميوفته براي يكسال ديگه كه براي من خيلي ديره ، نميدونم من حساب كردم شنيدم روزي ٥ تا عمل ميكنهتا سال ديگه نصف جمعيت تهرانو عمل كرده؛-) !!!! نميدونم برام عجيب بود سيستمش،

راستي فتح سامي هم رفتم فقط مريض ببينم رام نداد!گفت بايد ويزيت بشي،سرشونم خلوت بود، هزينه امسالشم ١٥ به بالا، كاسب!

از دکترای خوبی وقت گرفتین.ولی من از اکبری یه کم بد شنیدم.البته بازم خودتون تحقیق کنید

اره خودمم از اكبري بد شنيدم نميرم، اولش ادم تحت عكساي اينستا گرامشون قرار ميگيره ولي بعد اسمشو تو اون پيج دكتراي خرابكار ديدم ي پروتز گونه رو داغون كرده بود كلا حذفش كردم، بيشتر تجاريه با اون كلينيك شيكش تو فرمانيه، والا من حاضرم تو چادر وسط بيابون عمل بشم خوب دراد تا اينكه بيشتر دك و پوز و لاكچري بازي باشه اخرشم خراب در بياد

خانم پسرامو عشقه نیستین....دیگه مطب دکتر بنیادی نرفتین....واسه کی نوبت عمل دارین به سلامتی؟ اون دکت ...

نه عزيزم من دوتا بچه كوچيك دارم مسير مطبشم خيييلي پر ترافيكه برام سخته ولي با همون يه بار چندتا نمونه عالي ديدم 

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

آقای نوید من هم از کارای سجادیان خوشم نیومد.سامی هم دقیقا به همین دلایل پیگیرش نشدم.قارونی خواهر دوستم انجام داده ده سال پیش فک کنم.گفت طبیعی و راضی هست.حتما برید از نزدیک ببینید.

یه مقدار زمان بر هست انتخاب دکتر. فک نکنین خیلی دیره.چون من خودم را واسه تابستون آماده کردم.ولی افتاد زمستون.

در مورد دکتر احمدی، نظر شخصی من اینه(شایدم پوست کلفتم خیلی) که نتیجه مهمه.میشه باهاش کنار اومد.همین چند تا دکتر رو برید میاد دستتون از کدوم کار دکترا بیشتر خوشتون میاد.

شرح مطب گردی هاتون رو برامون بگید.لدفا

سلام صبح همگی به خیر.ان شاءاله یه دکتر خوب پیدا میکنین.همین طور چن تا مطب برین دستتون میاد.دکتر جهان ...

سلام گلم

ممنون بابت وقت وتوضیحاتت عزیزم😙

ان شاءالله به سلامتی عمل کنی وصدرصدازنتیجه عملت راضی باشی گل من

اخ كه چقد ازين دكتر سجاديان بدم اومد، اصن اعتماد به نفس ادمو صفر ميكنه، ميگه من ٨ سال پيش تهاجمي عمل ميكردم الان حوصله درد سر ندارم دس نميزنم فقط قوز برميدارم،همه ميخوان برد پيت شن، از اولش بهتر ميشه، هركي نميخاد بره پيش اوني كه گفته خوب در مياره!!!! 

خوب عزيز من رفع نقص اونم تو بيني هاي استخونيو كه هر انترني بلده، مهم اونه كه از يه دماغ داغون ي چيز خوب دراري، اه اه

١٠ ميليونم بدم دماغ خودمو تحويل بگيرم؟ حيف ٣٠ تومن ويزيت

2810