2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

خودم خیلی سختگیر بودم ولی وقتی دیدمش و برام توضیح داد دیدم همون چیزایی رو که میخواستم خودش زودتر میگفت منم  جای دیگه نرفتم 

یه طوری عمل میکنه که به کل ظاهر بیمار بیاد مثلا اندازه صورت قد و...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم عکسمو ببینید....صفحه 1526 و واسم نظر بدید آیا دکتر غلامرضا احمدی واسه بینی من مناسب؟؟؟ م ...

عزیزم شما با دکتر غلامرضا احمدی عمل کردید؟؟؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥺
پریسا مبااااااارک باشه عزیزم خیلی خوبه که همچین گفتی ورمش زیاده گفتم ببین چیه! آمیتیس جون خواهش ...

عریزم شما با دکتر غلامرضا احمدی عمل کردین؟ راضی هستین؟ 

من اصلا کبودی نداشتم ولی ورم زیاد داشتم اونم تا یه هفته بود عزیزم شمارتو یا ایدیتو واسم بفرس بدم ادم ...

عزیزم میشه منم تو گروه دکتر احمدی اد کنی؟ درخواست دوستی دادم بهتون منون میشم قبول کنی

بچه ها نظرتون در مورد دکتر فرهنگ، بنیادی، ایلخانی، امیری پویا و جهاندیده برای بینیای گوشتی چیه؟  ...

امیری پویا جراح عمومیه عزیزم مشکلی نداره؟

من که با دوستم پیش دکتر عبدالمطلبی عمل کردم خیلی هم راضییم چون ندیدم قبل عملم کسی از ایشون ناراضی با ...

عزیزم میشه ادرس دکتر عبدالمطلبی رو بهم بدی دوستم پیش ایشون عمل کرده خیلی قشنگ شده ولی ادرسش تغییر کرده ادرس جدیدشو ندارم اگر شما دارید بهم میدید . مرسی

بچه ها دکتر امیری پویا چقد شیک و خوشگل عمل میکنه.البته من فقط پیجشو دیدم ولی از مدلاش خیلی خوشم اومد ...

متاسفانه اونم نیست😐😐😐 جراح عمومیه

جدی نمیدونستم 😑ولی کارهاش توی پیج شیک هستن

بله منم دیدم کاراشو واقعا قشنگه ولی عکساش اتلیه ای نیست،  عکس قبل عمل نداره و کامنتاش بستس،  اگر مایل بودین برین از نزدیک کاراشو ببینین

2810