2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
سلام عزیزم منم پیش حامد عباسی سه ماهه عمل کردم برعکس بینی منو خیلی کوچک کرده صاق می خواستم قوس داده ...

عزیزم روی نیمرخ بینیتون بین استخوان و غضروف یعنی یه حالت فرورفتگیه؟؟؟اگه اینجوریه،منم دارم این مشکلو اوایل هی میگفت ورمت بخوابه خوب میشه الان یه سال شده و هنوز اونجوریه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان خواهشا قبل عمل تا نمیتونید مطب دکتر مورد نظرتون برید و نمونه بدون چسب ببینید چون حتی با چسبم ...

سربالاهم هست میگه میاد پایین برای شما چجور بود؟ من خیلی ناراحتم بینیم کم کار بود ولی اصن راضی نیستم نمی دونم چی کنم 

بچه ها پیش حامد عباسی نرید ، سایز بینیتون که تغییر نمیکنه هییییچ،کلی عیبو ایراد   دیگه ام بینیت ...

چپی قبل عملمه الان بعد عمل خیلی پهن شده بنظرت ورمه یا همینجوری می مونه ؟بینی خودم خیلی باریک بود الان هرکی می بینه میگه گوشتی بوده؟

من امشب مطب دکتر حامد عباسی بودم. تقریبا 7 تا بینی بدون چسب و دو بینی 10 روز عمل کرده و یک بینی یک ماه عمل کرده دیدم. همشون خیلی خیلی عالی بودن.

کاملا طبیعی و اندازه. از همشون هم خواستم عکس های قبل از عملشون رو هم نشون بدن. خیلی تغییر کرده بودن.

من امشب مطب دکتر حامد عباسی بودم. تقریبا 7 تا بینی بدون چسب و دو بینی 10 روز عمل کرده و یک بینی یک م ...

منم با ایشون عمل کردم کاراشون و تمیز و خوبه همه عملا کاملا ازشون راضی بودن ولی من طبیعی می خواستم برای من نمیشه گفت قوس ولی یه تو رفتکی بین پیشونی و غضروفم انداختن ک پیشونیم قوس دار شده (ارتفاع پیشونیمو زیاد کردن ) ولی درکل بینیمو قوس دار نشون میده درصورتیکه من تاکیدکردم صافه صاف می خوام بینیمم خیلی سربالاست سه ماهه عمل کردم خودشون گفتن میاد پایین ولی من شک دارم انقدر بخواد بیاد پایین تقریبا چسبیدده ب پیشونیم  از جلوهم صفحه قبل عکس گزاشتم کلا بینیم پهن تر شده تویه تاپیک دیگه می گفتن انگار گوشتی شده حالا باز نمی دونم ورمه یان ...میدونم سه ماه زوده برا نظر ولی خب دارم دق می کنم مخصوصا روقوس چون من تاکیدم طبیعی بوده ...ولی درمحموع کارشون تمیزه من مدلی ک می خواستم برام در نیاوردن بهخاطراین ناراحتم اگه قوسش بمونه حتما ترمییم می کنم چون متنفرم از قوس

منم با ایشون عمل کردم کاراشون و تمیز و خوبه همه عملا کاملا ازشون راضی بودن ولی من طبیعی می خواستم بر ...

دكتر عباسي كارشون خوبه عزيزم يكم ديگه صبر كن بهتر ميشه 

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
سربالاهم هست میگه میاد پایین برای شما چجور بود؟ من خیلی ناراحتم بینیم کم کار بود ولی اصن راضی نیستم ...

سر بینی خیلی میاد پایین نسبت به اولش من خودم نیمه فانتزی خواسته بودم بخاطر همین اوایل خیلی تو ذوق میزد سربالا بودنش ولی الان این یه مورد خوب شده

2810