2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
دوستان میشه لطفا یه دکتر خوب به منم معرفی کنید کرج یا تهران . منافی و مفرد و اینارو کاراشونو دیدم وا ...

دكتر حسيني اقدم بريد يه. سر بزنيد

يا محسني مقدم دوتاشون تعريفشونو شنيدم تو كرج

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببينيد بچه ها تو مطب دكتر غلامرضا احمدي من بيني هايي ديدم كه نسبت به عملشون بزرگ بودن يعني يه اقا پسر بود كه گفت دوماهه عمل كرده ولي من اصصصلا متوجه نشدم فكر كردم برا ويزيت اومده  يه دختر خانومي ام بود ٣ماه پيش عمل شده بود اونم بد نبود يه خانوم رفت گچشو برداشت وقتي اومد بيرون من اصصصصلا اصصصصلا خوشم نيومد چون از بيني پسره هم بزرگ تَر بود هم نوكش خييييلي دراز بود واقعا تعجب كردم اصلا عملي نميخورد باشه 

نميگم سربالا يا چيزي ولي خب ادم وقتي عمل ميكنه يه انتظاراتي داره ديگه اينكه خوشگل باشه و مشخص نباشه عمل كردي با اينكه عمل كرده باشي و نتيجش قابل قبول نباشه خييلي فرق داره خب

من فن پيجشونم ديدم  همه بينيا بزرگن هنو مورد پسند من نيست شايد شما خوشتون بياد

در ضمن دكتر احمدي به من گفت بينيت خوش عمله و اگر عمل كني شيك ميشه

ولي من با توجه به مطب گردي كه كردم(مقدم فرد،ملكي ،ابيانه،نادريان،احمدي و ....)با دكتر بنيادي اكي كردم🤗

من فن پيجشونم ديدم  همه بينيا بزرگن هنو مورد پسند من نيست شايد شما خوشتون بياد در ضمن دكتر احم ...

مبارک باشه عزیزم ایشالا عالی بشه بینیت...ببین عزیزم باید یه کمی بگذره از عمل تا بشه نظر داد.دو ماه سه ماه که همش ورمه.ولی من واقعا احمدی رو چندین و چند بار رفتم نشستم مطبش همه مریضاش راضین ازش و کم ریسک و با اخلاق و با وجدانه...ولی خب منم فعلا دارم میگردم...

راستی عزیزم کی وقت عمل گرفتی با بنیادی؟چطور آدمیه؟کاراش شنیدم زیادی طبیعیه درسته؟من سه کمی نیمه فانتزی دوس دارم.خیلی کم البته...شما چند بار رفتی مطبش نشستی؟

[QUOTE=75114488]سلام عزیزم خیلی ممنون از راهنماییتون . این دکترایی که معرفی کردید کار دکتر دیگه ای رو انجام میدن؟ &n ...[/QUOT]به نظرم به تاپيک ترمیم بینی یه سر بزنید،بعضی دکترا قبول میکنن ترمیمی،اون دو تا هم بیشتر ترمیمی ا ميرن پيششون.مشکلتون چیه؟پیش کی عمل کردين؟

مبارک باشه عزیزم ایشالا عالی بشه بینیت...ببین عزیزم باید یه کمی بگذره از عمل تا بشه نظر داد.دو ماه س ...

اينكه شما ميگين درست ولي بذار اينطوري بگم (با تمام احترامي كه براي آقاي دكتر قائلم)كارش تميز و شسته رفته نبود از همه مريضاشم كه پرسيدم با اكراه رضايتشونو ميگفتم نميدونم چرا ولي همشون انگاري انتظار بيشتر داشتن

مبارک باشه عزیزم ایشالا عالی بشه بینیت...ببین عزیزم باید یه کمی بگذره از عمل تا بشه نظر داد.دو ماه س ...

راجع به اخلاق دكتر احمدي تعريف زياد شنيدم انصافا  همه مريضاشم گفتن كه راضي هستن ولي خب سليقه ها متفاوته ديگه به هر حال اين خود ما هستيم كه تصميم ميگيريم پس بهتره كه بيشتر دقت كنيم و البته بيشششتر توكل به خدا

راجع به دكتر بنيادي تو پستاي قبليم توضيح دادم عزيزم 

و اينكه هم دكتر احمدي هم بنيادي شرق هستن من غرب تهرانم رفت و امدش خيلي سخته من ٢ميرفتم از خونه بيرون ١٠شب ميرسيدم خونه با اينكه زيادم نمينشستم تو مطب

لطفا نظرتون رو در مورد بنیادی و ابیانه هم بگيد

عزيزم توي همين تاپيك راجع به ابيانه هم گفتم

تقريبا شبيه دكتر احمدي هستش ولي بازم تصميم با خودتون

راجع به اخلاق دكتر احمدي تعريف زياد شنيدم انصافا  همه مريضاشم گفتن كه راضي هستن ولي خب سليقه ها ...

ینی به نظر شما بنیادی ظریفتر بود کاراش نسبت به احمدی؟چون من نمونه های اینستای بنیادی رو دیدم فقط.از نزدیک ندیدم...و اینکه من از بینیهای زیادی طبیعی خوشم نمیاد دوس دارم هم چهره و هم بینی تغییر مثبت کنه نه اینکه هنوز بزرگ باشه...

2810