2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015428 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان اونایی که میخوان تو گروه اد بشن آی دی تلگرامشونو واسم بفرستن.البته قبلش تنظیمات تلگرامتونو درست کنید تا بشه ادتون کرد🙏❤

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
کسی دکتر مهرداد نادریان رو میشناسه؟ کارش چطوره؟ من تا حالا مطب گردی نرفتم. امروزم وقت ویزیت دارم از ...

خیلی تعریف شنیدم از نادریان.یکی از گزینه هام بود ولی قسمت نشد برم ویزیت....البته ناراضی هم داشت ولی خیلی کم

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
نمیگم که بینیت بده رستگار این نارضایتیا و حرفای بچه ها داره دیوونم میکنه.منظورم از چرا الان باید این ...

سلما جان شما بینیتون رو با دکتر نادریان عمل کردید؟ 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥺
کسی دکتر مهرداد نادریان رو میشناسه؟ کارش چطوره؟ من تا حالا مطب گردی نرفتم. امروزم وقت ویزیت دارم از ...

شما ویزیت شدین؟ نمونه ها چطور بودن؟ 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥺
شما ویزیت شدین؟ نمونه ها چطور بودن؟ 

اره. نمونه ها بد نبودن. یه خانم که حالش زیاد خوب نبود و خواهرشگفت هنوز خونریزی داره. البته هنوز گچ داشت. دکتر بمن گفت هفده تومن هزینه عمله  

اره. نمونه ها بد نبودن. یه خانم که حالش زیاد خوب نبود و خواهرشگفت هنوز خونریزی داره. البته هنوز گچ د ...

به من گفت ١٣ تومن البته قبل عيد بود

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

چندتا نمونه ديدم ازش يه دونه بود كاملا طبيعي بدون حتي يه ذره قوس دقيقا خطكش ميذاشتي يعني

يكي بود وااااي چقد قوس بينيش بهش ميومد يكي ام بود يه قوس خوشگل و طبيعي داشت يكي ام اخر سر اومد واااااي محشر بود بينيش خييييلي خوشششگل شده بود فقط نشد زياد باهاش حرف بزنم سريع صداش كرد رفت تو 

هممممشونم راضي راضي بودن

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
2810