2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
من خدا رو شکر عملم خوب بود دکتر خرمی نژاد عالیه هم فروش خوبه ، هم از همون لحظه تامپون کشید تنفسم عا ...

خرمی نژاد تهران هست ؟سایت داره؟

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من انحراف شدید بینی دارم میخوام ترمیمی عمل کنم تو انتخاب دکتر موندم دکتر خوب ک کارش عالی بهترین باشه بهم معرفی کنید

فالله خیرحافظاوهوارحم الراحمین یا خدا من ازتو حاجتمو میخوام

انتخاب دکتر برام خیلی سخته چون واقعن دکتری ک کارش فوق العاده باشه و بتونه موارد نادر عمل کنه باید پیدا کنم

فالله خیرحافظاوهوارحم الراحمین یا خدا من ازتو حاجتمو میخوام
آناکارنینا جان من با اینکه ۱۸ روزه از عملم میگذره اصلا حس نمیکنم نوک دماغم سربالاست،فعلا که کلی ورم ...

سلام ببخشید این قسمت کلوملاتون رو که گفتین قوس داره و پایینتر از حد نرماله الان بهتر شده ؟ چون من هم تازه عمل کردم همین مشکلو دارم نمیدونم باید چیکار کنم . 

دوستان تورو خدا همینجوری نرین عمل کنید بدون تحقیق
گول تبلیغات سایت ها و اینستارو نخورین
 خشایار احمدی دکتر نیست فقط یه بازاریاب خیلی خیلی خوبه
اگه میخواین ظاهرتون و تنفستون داغون شه برین پیش خشایار احمدی
یه دکتر بی وجدان به تمام معنا هستش

جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
 انتخاب دکتر برام خیلی سخته چون واقعن دکتری ک کارش فوق العاده باشه و بتونه موارد نادر عمل کنه ب ...

من این دکتر سامان خرمی نژاد رو ازینجا پیدا کردم هفته قبل پیشش عمل کردم عااااالیه

دوستان تورو خدا همینجوری نرین عمل کنید بدون تحقیق گول تبلیغات سایت ها و اینستارو نخورین  خشایار ...

بچه ها دکتر خرمی نژاد من عمل کردم بخدا عالیه خیلی مهربونه، بعد یک هفته عمل هم بویاییم اومد هم تنفسم راحته. مدل بینیم هم خیلی خوبه. خواستم برم پیش احمدی شوهرم نذاشت گفت قرتیه

خرمی نژاد تهران هست ؟سایت داره؟

عزیزم گول تبلیغات بیخودی رو نخور

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻
من این دکتر سامان خرمی نژاد رو ازینجا پیدا کردم هفته قبل پیشش عمل کردم عااااالیه

عزیزم ی نگاه به تاریخ عضویتت بنداز😏

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻

من ۳ سال پیش با دکتر رامین جهادی عمل کردم، خیلی بد شده

هر وقت رفتم پیششون میگفتن درست میشه باید زمان بگذره اما هر چی میگذره بدتر میشه

بعد ۲ سال که رفتم میگفت مطمئنی من دماغتو عمل کردم؟

اخه مگه چیزه الکیه عمل کردن که یادم رفته شما دماغمو عمل کردید؟؟؟

ازش راضی نیستم!

کسی میدونه هزینه ترمیم پیش یه دکتر خوب چقده؟

2810