2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
سومین مطب دکتر فرشته عبدالمطلبی بود مطب نسبتا شلوغ همه بدون چسب .دماغا ۸۰ درصد خوب. فقط یه نفر بود ک ...

منم با نظرت موافقم ، دکتر فرشته عبدالمطلبی واقعا کارش خوبه منم با کلی پرس و جو رفتم پیشش برای انجام جراحی زیبایی بینی ازش نمونه کارهایی بد فرم ندیدم بعد از سه جلسه رفتن و دیدن افرادی که جراحی انجام داده بودند متوجه کار خوب دکتر شدم و بی تردید جراحی بینی رو پیشش انجام دادم الانم که شش ماه از جراحیم میگذره خیلی راضیم . 

الیکو جان, من کرج ,پیش دکتر فرشته عبدالمطلبی میخوام عمل کنم, دقیقا الان انقد فکر و ذکرم شده عمل و ان ...

عزیزم اصلا نگران نباش منم مثل تو بودم خیلی نگران بودم تا اینکه با کلی پرس و جو و تحقیق تونستم انتخاب کنم و برم پیش دکتر فرشته عبدالمطلبی الان شش ماه که عمل کردم و خیلی راضیم من قبل از عملم چند بار رفنم مطبش نشستم کسایی که عمل می کردن رو دیدم ولی توی اون همه جمعیت ندیدم کسی ناراضی باشه و یا اینکه مشکلی داشته باشه چه اط لحاظ ظاهری و چه اینکه تنفسی من خودمم الان که عمل کردم خدا دکتر رو حفظش کنه من که از کارش راضیم و بینیم همونی شد که خودم دوست دارم . به نظرم استرس نداشت باش برو پیشش چند بار که خیالت راحت باشه . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من میخوام کرج عمل کنم پیش دکتر فرشته عبدالمطلبی, ولی خودم کرجی نیستم, شما اطلاعاتی راجع به این ...

عزیزم منم کرج زندگی نمی کنم ولی با کلی پرس و جو و چند بار نشستن در مطب دکتر عبدالمطلبی و رفتن و اومدن هام بلاخره تونستم تصمیم بگیرم که دکتر عبدالمطلبی واقعا خوبه و می تونم برم پیشش عمل کنم و الان که شش ماه از عملم می گذره خیلی راضیم چون هم از لحاظ زیبایی و هم تنفس اصلا مشکلی ندارم واقعا خدا خیرش بده با این جراحی که برام انجام داد . اینستا داره می خوایی برو ببین نمونه کار هاشو و فیلم های که گذاشته به حرف من پی می بری .

سلام دوستان , کسی کرج دکتر خوب واسه عمل بینی سراغ داره؟ ب نظرتون دکتر فرشته عبدالمطلبی دکتر خوبیه؟&n ...

منو دوستم با کلی حساسیت به خرج دادن دکتر عبدالمطلبی پیدا کردیم خیلی بینی هامون خوش فرم و طبیعی شده هر کسی میبینتمون ازمون می پرسه پیش کدوم دکتر رفتیم خدایش کارش حرف نداره فقط ی ایراد داره ک سرش خیلی شلوغه . الان شش ماه از عملم می گذره و هیچ مشکل تنفسی هم تا به امروز نداشتم 

من تعریف دکتر طرزی شنیدم . شما خودت چه دکتری مد نظرته منم توش موندم

من.دکترلقمانی رو شنیدم تعریفشو 

طرزی خیلی گرون میگیره بالای ده تومن 

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
آخه خیلی ها میگن لقمانی کارش خوب نیست؟شما تحقیق کردی راج بش؟حدودا چند میگیره

لقمانی 7میگیره 

لقمانی ظاهر بینی رو اوکی میکنه ولی تنفس داغون 

من.گیج شدم خیلی هم میترسم 

لقمانی 7میگیره  لقمانی ظاهر بینی رو اوکی میکنه ولی تنفس داغون  من.گیج شدم خیلی هم میترسم ...

من همین الانم بینیم تنفسش مشکل داره و انحراف و کجی داره من به نظرم همون دکتر طرزی بهتره ریسکش کم تره. 

ینی انحراف داری؟میشه از بیمه استفاده کرد؟دکتر طرزی بیمه تکمیلی قبول میکنه‌.

قبول میکنه بیمه تکمیلی؟

نه فکر نکنم به قدری باشه که بیمه قبول کنه ولیطرزی 14تومن میگیره خیلی زیاده

قبول میکنه بیمه تکمیلی؟ نه فکر نکنم به قدری باشه که بیمه قبول کنه ولیطرزی 14تومن میگیره خیلی زیاده

آره بیمه تکمیلی قبول میکنه. ینی کارش بهتر از بقیه دکترا نیست که ارزش پولش داشته باشه؟منم نمیدونم چکار کنم . از من کاملا استخونیه غوز داره یه مقدار کجه و سوراخای بینیم کاملا نامتقارنه

2810