2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015444 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان گلم من ۵روزه که بینیمو عمل کردم اما این پانسمان زیر بینی که برای جذب ترشحات خونابه ای می ...

توضیحی که بالا دادم برای شما هم خوبه و کمکتون میکرد.

البته فکر کنم الان دیگه گچ و برداشته باشین😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوروز پیش لیزر صورت بودم شات رو زد رولبام فکر کنم این تبخال زدنم دلیلش همون لیزر باشه .پمادو سیرو جوش شیرینو اینام دارم میزنم اما بعید میدونم تا صبح خوب شه😣😣تو سایت هم اینجوری که خوندم اگه تبخال داشته باشی عمل به تعویق میفته.صحت داره؟کسی تجربه نداره راهنماییم کنه😣😣😣چه شانسی دارم من😢

دوستای گلی که آی دی دادن برای اینکه تو گروه ادشون کنیم،من با ای دی امتحان کردم ولی نتونستم ادتون کنم.کسی بلده آیا؟؟؟🤔

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
من دوروز پیش لیزر صورت بودم شات رو زد رولبام فکر کنم این تبخال زدنم دلیلش همون لیزر باشه .پمادو سیرو ...

به سلامتی عزیزم ایشالله عملت خوب باشه...والا تبخال چه ربطی به عمل بینی داره؟مگه خیلی بزرگه تبخالت؟اگه شماره دکترتو داری بهش پیام بده بپرس ازش 

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
سلام  بینی من استخونی با نوک غضروفی و انحراف و شکستگی بود که پیش دکتر قارونی عمل کردم. نمونه ...

مثل همیشه جوابت عالی و کامل بود. مرسی. 

راستی جدیدا دیدم دکتر جهاندیده و  برادران  خیلی معروف شدن. 

میخواستم بدونم کسی چیزی ازشون میدونه؟ نمونه های زنده شون واقعا به همون خوشگلی عکسای پیجاشونه؟ 

مشکل تنفسی ندارن؟

بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
دوستای گلی که آی دی دادن برای اینکه تو گروه ادشون کنیم،من با ای دی امتحان کردم ولی نتونستم ادتون کنم ...

من پی وی برات شمارمو فرستادم. اگه میشه منو ادکن. ممنونم دوستم.

بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....

[QUOTE=71195612]سلام کیپ شدن بینی تون طبیعیه بعد از درآوردن تامپون دفعات شستشو با سرم رو افزایش بدین و اگه باز هم

ممنون عزیزم فقط دکترم بعد باز شدن چسب ۱هفته چسب زدو گفت دیگه نیازی نیست یعنی برای همه مریضاش اینطوره ولی در حال حاضر بینیم خیلی باد کرده این طبیعیه؟ بینی شما چند ماه ورم داشت اوج ورم بینی چند وقته؟

[QUOTE=71195612]سلام کیپ شدن بینی تون طبیعیه بعد از درآوردن تامپون دفعات شستشو با سرم رو افزایش بدین ...

اوج ورم تا یک ماهه.رفته رفته کم میشه.منم حدودا ۴۰ روز فکر کنم چسب زدم زمانی که چسبمو برداشت ورم داشت ولی نه اونقدر که زشت باشه.ولی چون یه مدت چسب زده بودم بدون چسب با بینی خودم یه حسی داشتم میرفتم بیرون.

دقت کردم دیدم گرما و بیرون بودن ورم و زیاد میکنه بیشتر مراعات کردم.

سلام و وقت بخير دولتان من ٣ساله عمل كردم  پس دكار صوفي زاده ونك ييه سال اول ك همه ميگفتن ورمه ومعلوم تي اما الان تركي ميبينه ميگه يخورده كجه ميخوام برم براترميم كسي جايوميشناسه كارش خرب باشه حدودا قيمّت ترميمش چقدري ميشه 

آیهان عشق مامانه😍
2810