2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست
سلام من 5 روزه پیش دکتر احمدی عمل کردم. گروه  دارید منو ببرید؟

سلام عزیزم مبارکه.راضی هستی؟با غلامرضا احمدی؟

گروه داریم ولی لینکشو من ندارم.اگه خواستی ای دی یا شماره بگو ادت کنم

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم مبارکه.راضی هستی؟با غلامرضا احمدی؟ گروه داریم ولی لینکشو من ندارم.اگه خواستی ای دی یا شم ...

سلاااام مرسییی. بله تا الان که راضیم ولی هنوز گچ رو بینیمه. بله با غلامرضا احمدی. من براتون درخواست دوستی فرستادم که شمارمو براتون پیام کنم. مرسی

سلاااام مرسییی. بله تا الان که راضیم ولی هنوز گچ رو بینیمه. بله با غلامرضا احمدی. من براتون درخواست ...

مبارکه نیکوش جون. در اولین فرصت برامون عکس بزار. 

از حال و احوالتم مارو بی خبر نزار.

بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
سلام عزیزم مبارکه.راضی هستی؟با غلامرضا احمدی؟ گروه داریم ولی لینکشو من ندارم.اگه خواستی ای دی یا شم ...

شکلات جون میشه لطف کنی منم ادد کنی؟ 

این آیدیمه: 

@Parnava

اگه بینیت مشکل داره حتما برو... ترس نداره... انقدر حس بعد از عمل خووووووبه😊

عزیزم شما پیش دکتر بصام عمل کردین؟ مبارکا باشه.

دماغت گوشتی بود؟ الان راضی هستی؟ 

میتونی عکس بزاری از دماغت؟

حتما عزیزم  بینی قبلیم انحراف داشت بدجوور و یه قوز ولی قوزش بد نبودااا من‌بیشتر واسه پهنیه پای ...

مبارک باشه بینیتون. میخاستم بپرسم شما که با دکتر علیرضا سلطانی فر عمل کردین بعد از گذشت چندین ماه الان راضی هستین؟

من تعریف دکتر قارونی و حامد عباسی رو هم برای بینی های گوشتی شنیدم.  خواهش می کنم اگه کسی اطلاع ...

سلام 

بینی من استخونی با نوک غضروفی و انحراف و شکستگی بود که پیش دکتر قارونی عمل کردم.

نمونه دماغ گوشتی هم بود که عمل کرده بودن.

باید برین مطب و حتی عکس هم معیار خوبی برای انتخاب نیست و از نزدیک بینی هارو ببینید.

از اونجایی که یه عمل زیبای حساسیه پیشنهاد میکنم عجله نکنید و حتما تو طی یه مسافرت به تهران یه دو روز به ۴ تا مطب لااقل سر بزنید و بعد تصمیم بگیرین.

چنانچه آلرژی هم دارین پیشنهادم اینکه که اصلا توی این فصل عمل نکنید چون منم آلرژی دارم از اون مدلا که پشت هم عطسه کنم و خرداد ماه عمل کردم و خیای راضیم که ماه خرداد و انتخاب کردم.

الان هم درگیر آلرژی میشین هم گرد و غبارهای محلی و هم سرما.اما بهار که رو به تابستون میره خیلی بهتره.

نهایتاً گرمه که من تا یکماه بعد عملم طولانی بیرون نمیرفتم .

سلام،،کسی دکتر امید ابراهیمی رو میشناسه؟؟؟؟یه دکتر خوب برا بینی گوشتی معرفی کنین

من مطبشون رفتم نمونه عمل شدشون رو دیدم.به دو علت انتخابشون نکردم.

یکی تامپون رو نمیکشیدن.

یکیم فرم و سبک عملشون با سلیقه من اوکی نبود.

سلام عزیزان من بینیم ۴ روزه عمل کردم و مرتب کیپه. عین موقعی که ادم سرما میخوره . طبیعیه؟ تا کی اینطو ...

سلام

کیپ شدن بینی تون طبیعیه بعد از درآوردن تامپون دفعات شستشو با سرم رو افزایش بدین و اگه باز هم مشکل داشتین با دکترتون درمیون بزارین تا براتون قطره تحویز کنه.

بچه ها تو رو خدا جواب منم بدید.من  یک ماهه بینیم رو عمل کردم.الان احساس می کنم یک طرف بینیم بزر ...

عدم تقارن بینی تا ۶ ماه اشکالی نداره و بخاطر ورم ولی اگه مشکلی توی تنفس بعد یک ماه بود با دکترتون درمیون بزارین.وگرنه ظاهر نامتقارن بخاطر ورم برای همه پیش میاد.برای من تو قسمت تیغه بینی که قوز داشت ورم داشت.الان برطرف شده کاملا.

خانمای عزیز بدازعمل بینی دقیقا از کی میشه کامل رفت زیردوش وحمام کرد؟زمانی که فقط چسب داریم میشه رفت ...

بعد از عمل یک هفته کچ رو صورته و صورت با آب تماسی نباید داشته باشه اگه بتونید حموم نرین بهتره چون گچ سنگینه و سر و به عقب بردن و مو رو شستن فشاریه رو بینی.

بعد از یک هفته قبل رفتن به مطب ، به حمام برین و کاملا صورت و زیر آب بگیرین .

بعد برداشتن گچ و زدن چسب هم دوست عزیز دکترها روش متفاوتی دارند.

دکتر من پیشنهاد داد تا دو هفته بعد چسب رو خودش روی بینی بزنه و مدتی که چسب روی بینی من صورتمو بازم نشورم.

اینجا به تصمیم و انتخاب خودم چون دیگه چسب سنگینی نداشت میرفتم حموم سرمو میبردم عقب و میشستم و صورتمو با دسته مرطوب و نه خیلی خیس تمیز میکردم.

برای تمیز موندن چسب هم هیچ گونه آرایشی نمیکردم و بیرون نمسرفتم چون بینی من چربه و ترشخ چربی چسب و خیس و ظاهرشو زشت میکرد.

بعد اون دو هفته چسب و خودم هر روز عوض میکردم و روالم اینجوری بود میرفتم حموم چسب شل میشد و راحت جدا میشد بعد حمام یه ده دقیقه اجازه میدادم به بینیم هوا بخوره و بعد چسب میزدم.

2810