2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015405 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هفته دیگه با دکتر احمدی عمل دارم این طبیعی کاره دکتر من دکتر مفرد رونمیشناسم

به سلامتی عزیزم.ازمایشتو دادی شما؟چون برای من نوشت ولی گفت یه هفته مونده به عمل  انجام بده

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
غلامرضا احمدی .پاسداران یکی ام اومده بود بعد از یک سال ورم داشت به نظرم عکسای قبلشم خواستم ببینم ک ...

ولی من اونجا یه نمونه دو ساله دیدم خیلی عالی و طبیعی بود.طبیعی ولی جمع و جور و شیک.یه خانوم میانسال بود که دختر جوونش هم اورده بود عمل کنه

ولی من اونجا یه نمونه دو ساله دیدم خیلی عالی و طبیعی بود.طبیعی ولی جمع و جور و شیک.یه خانوم میانسال ...

روزی که من رفتم نمونه کم بود دوباره میخوام برم مطبش من وقتی رفتم همه با چسب بودن

به سلامتی عزیزم.ازمایشتو دادی شما؟چون برای من نوشت ولی گفت یه هفته مونده به عمل  انجام بده

مرسی عزیزم  اره من ازمایش دادم بردم حضوری بهش نشون دادم.من وقت اولم3شهریور بود اول برام کاری پیش اومد عوض کردم

شاید فردایی نباشه 💙
سلام بچه هایی که تازه عمل کردن  یه سوال دارم  ببخشید داخل بینی تون رو چجوری تمیز میکنین ...

روزی ۱۵ بار لااقل با سرنگ ۱۰ سی سی و سرم شستشو داخل بینیتون رو شستشو بدین.

اگه درست شستشو بدین باید سرم شستشو از راه بینی وارد حلقتون بشه و این یعنی کاملا مجاری تنفسی تون بازه.غیر این نیازی به فرو بردن گوش پاکن یا هر چیز دیگه ای نیشت.

یه چیزی واسه من سردرگم کننده بوده بین محبی و غلامرضا احمدی هر دوشون گفتن انحراف ظاهری دارم محبی گفت ۷۰_۸۰ درصد اطمینان میدم بعد از عمل برنگرده احمدی گفت صد در صد خوب میشه محبی گفت انحراف داخلی نداری احمدی گفت داری :| نمیدونم میشه به کدومشون اعتماد کرد

یه چیزی واسه من سردرگم کننده بوده بین محبی و غلامرضا احمدی هر دوشون گفتن انحراف ظاهری دارم محبی گفت ...

احمدی به منم گفت انحراف داخلی داری و اسکن نوشت وقتی اسکنو دید گفت انحراف بدی داری ولی من درستش میکنم اما هیچ انحرافی هیچوقت کاملا صاف نمیشه.یعنی ما قولش رو نمیدیم.اینجوری گفت به من

مرسی عزیزم   اره من ازمایش دادم بردم حضوری بهش نشون دادم.من وقت اولم3شهریور بود اول برام کاری ...

به سلامتی عزیزم ایشالا کیف کنی با بینی جدید😚

الان چندم وقت شماست؟من ۲۷ شهریور...

راستی شما گروه ت ل گ رام هستی؟آی دیت چیه؟

یه چیزی واسه من سردرگم کننده بوده بین محبی و غلامرضا احمدی هر دوشون گفتن انحراف ظاهری دارم محبی گفت ...

عزیزم دکتر محبی واقعا ریسک بزرگیه پیشش عمل کردن قبلا کارشون خوب بود ولی الان به شدت پولکی شده و کار خراب داره  فقط دارن تبلیغ الکی میکنن براش

شاید فردایی نباشه 💙
2810