2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015332 بازدید | 66526 پست

کسی بوده یا ديده مثل من باشه ،اما درست بشه ???

چقد بد شانسم من ،کل شب عملمم خون بالا آوردم و تامپونم. در اومد و دوباره گذاشتن،حالا بزرگ کوچيکم هس بینیم 😔😔😢😢

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️
مبارکه عزیزم.آخه چهار روز که خیلی خیلی زوده که بخوای نگران باشی.قطعا درست میشه.دکترت کی بود؟

گرگانی هستم 

پیش دکتر حسین محمدی عمل شدم

آخه دو طرف فرق داره ،نباید هردو طرف به یه مقدار ورم داشته باشه???

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بينيم به شدت بزرگ و گوشتي بود  الان بااین حجم از ورم بازم راضیم از مقدار کوچیک شدنش ...

صد در صد درست میشه مطمئن باش.مورد بدتر از ورم یه طرف صورت هم بوده که درست شده عزیزم اصلا نگران نباش.طبیعیه

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
صد در صد درست میشه مطمئن باش.مورد بدتر از ورم یه طرف صورت هم بوده که درست شده عزیزم اصلا نگران نباش. ...

مممنونم بابت دلگرميت

ّخدا کنه درست بشه برای منم

تا چند وقت ديگ قيافمو ورمام بهتر میشه بنظرت??

بد دوهفته بهتر میشه اوضاع ??

نه عزیزم هیچ بایدی وجود نداره.خودت فکر کن که اون بینی بدبخت که درست وسط صورته کلی روش کار شده و جراحی شده.خب طبیعیه این اتفاقات و ورمها و اینا...

اگه اینستا داری برو یه سر پیج صدف بیوتی پستهای اولشو ببین که وقتی بینیشو جراحی کرده بود چه شکلی بود.حتما ببین.اونوقت کلی خدا رو شکر میکنی عزیزم.اصلا نگران نباش به حرف دکترت اطمینان کن

مممنونم بابت دلگرميت ّخدا کنه درست بشه برای منم تا چند وقت ديگ قيافمو ورمام بهتر میشه بنظرت? ...

اره دو هفته دیگه خیلی بهتر میشه.اونجوری که من شنیدم اوج ورمها و کبودی تا همین پنج شش روزه.بعدش روز به روز کمتر میشه

شما مطب گردی کردی برای بینی گوشتی کسی هست که بهتر از احمدی باشه؟

من فقط عامری و احمدی رفتم.پارسالم فرخی...زیاد مطب گردی نکردم.ولی شنیدم سجادیان گوشتیش خوبه.ولی برو سر بزن شاید نپسندی عزیزم

گرگانی هستم  پیش دکتر حسین محمدی عمل شدم آخه دو طرف فرق داره ،نباید هردو طرف به یه مقدا ...

سلام مبارکه دلارام جون 

ببین اصلا نگران نباش بینی گوشتی تا شش ماه ورم داره و اصلا نباید توقع داشته باشی اونی که میخوای بشه به این زودی.این مواردی که گفتی همش طبیعی هست و دوست منم یک ماه پیش رفت دکتر ناهید براش عمل کرد همین مشکلات رو داشت تو هفته اول.الان ولی خیلی راحته و راضیه و‌ ورمش خیلی کمتر شده بازم دکترش گفته تا یکسال طول می‌کشه به بینی ایده آلت برسی.

من فقط عامری و احمدی رفتم.پارسالم فرخی...زیاد مطب گردی نکردم.ولی شنیدم سجادیان گوشتیش خوبه.ولی برو س ...

شکلات جان شما بینی تون چیه که دکتر احمدی رو انتخاب کردی.من خیلی مرددم.از طرفی هم چون به روش بسته عمل میکنه و خونریزی نداره و کار خراب نداره اصلا دلم میخواد برم پیشش.کاش همه دوستانی که با احمدی عمل کردن بیان تجربه هاشونو بگن و‌عکس بدن از قبل و بعد عملشون.

سلام مبارکه دلارام جون  ببین اصلا نگران نباش بینی گوشتی تا شش ماه ورم داره و اصلا نباید توقع د ...

فدات بشم ممنونم 

شکل،ظاهریش ،در همین حدم بمونه راضیم

ولی تموم دلواپسيم ،این کج بودنشه !!

ترو خدا راستشو بگو امیدوار باشم بهتر میشه نا متقارن بودنش??

منم 26 شهریور وقت دارم.. خیلی استرس دارم 

چند صفحه قبل ،منم داشتم از استرساي شب قبل عملم ميگفتم

هیچی حس نمیکنی هيجي

فقط نحوه طاق باز خوابیدن،مداوم و سنگينيه تامپونو گچ خیلی سخته ،عصبی کنندس

2810