2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015355 بازدید | 66526 پست

دوستان یه نفر با آیدی های مختلف تبلیغ دکتر شیرازی رو میکنه.حواستون باشه تماما تبلیغ هست و حتی ممکنه با آیدی دیگه جواب خودشو بده.

ترجیحا در لیست دکترهای کار خراب بزارین تا در اینستا و .. و اینجا کمتر شاهد تبلیغات مسخره و تکراری باشیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستان 

من دوشنبه یعنی پریروز رفتم مطب دکتر غلامرضا احمدی پاسداران.اولش گفت بینیت انگار عمل شده قبلا چون از نیم رخ خیلی خوبه و تغییری نمیکنی ولی از روبرو خیلی تغییر میکنی‌.هزینه عمل رو‌ هم گفت ۷ تومن میشه و تخفیف هم نداره.من امروز برم مطب حسینی اقدم ببینم چی میگه بعد تصمیم نهایی رو‌ بگیرم.راستش من تا ۵ تومن بیشتر نمیتونم هزینه کنم.برای همین خیلی انتخابام کم هست .از کارای حسینی هم خیلی خبر ندارم‌.کسی می‌تونه بگه کارش تو بینی های غضروفی چطوره ؟

سلام من بینی استخونی بزرگی داشتم خیلی خجالت می کشیدم فکر می کردم که همه به من نگاه می کنند و مسخره ...

خیلی زشته که به خاطر پول میاید اینجا با جون مردم بازی میکنید. خدا ازتون نگذره اگر باعث درد و رنج مردم بشید با تبلیغاتتون. شما با این آیدی اسم دکترهای زیادی رو آوردید و اعلام کردید با این دکترها عمل کردید از جمله: دکتر علیرضا حلاج، دکتر شهریار حدادی (پروتز سینه)،دکتر محمد گلی، دکتر حمیدرضا فلاحی دکتر نصیبه رستمی، دکتر ماریا مرادی، دکتر هومن ادیبی، دکتر سامان خرمی نژاد، دکتر علی اصغر شیرازی، دکتر شهریار حدادی، دکتر کاظم زرگری، دکتر طاهری نیا، دکتر کامران بابایی و ....

اسمهای کاربری دیگه رو هم استفاده میکنید در تایید حرفاتون از جمله:  آیدا1359، masi_sh ، نقراس، lovely97، گندم9999 ، ngynahmadi، گلاب_بانوی ایرانی

دوستان  اسم این دکترها رو در لیست دکترهای تبلیغاتی بذارید

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

دوستان من بینیم استخونیه و انحراف تیغه دارم. بین دکتر بنیادی و دکتر محبی گیر کردم. راهنمایی کنید لطفااااا نظر خودم بیشتر اینکه برم پیشه دکتر بنیادی اما از انحراف تیغه بینیم میترسم 

وای چه تابلویی خودت میگی خودتم جواب خودتو میدی...ینی عین این فیلم فارسی های تابلووو...اوااا این که دکتر منه...ههه مسخرس واقعا

به نظر من دیگه کسی هیچ عکس العملی نشون نده شاید از رو بره طرف با دار و دسته اش

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!

بگذریم...

بچه ها من امروز رفتم مطب غلامرضا احمدی.واسم عکس و اسکن نوشت.راست بگین کدوماتون اونجا بودین امروز؟ببینم دیدمتون یا نه

ینی این دکتر یه دونه ناراضی هم نداره.همه خوشحال و خندون.گفت شنبه عکس و اسکن ببرم تا تاریخ عملو فیکس کنه

البته من دومین بار بود که میرفتم و عکسو واسم نوشته بود اما تو کیف دوستم جا مونده بود منم دوستمو ندیدم و رفتم مطب که دوباره بنویسه.

البته به قصد دیدن نمونه بیشتر رفتم اما باز مثل اون دفعه دیر رسیدم و کمتر نمونه دیدم اما همونایی که دیدم همه راضی بودن.تا ساعت نه و نیم ویزیت میکرد دکی

2810