2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
پس حتما پیش پزشک جراحتون برین و بهش خط رو بینی و نشون بدین.بنظرم مدت زمان خیلی کمی چسب بینی رو زدین.

ممنونم خیلی این خطه رو اعصابمه، میترسم دیگه خوب نشه و جاش بمونه

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
دکتر بنیادی و کسی چرا ازش چیزی نمی گه دوستان کسی خوب یا بد این دکتر و شنیده  عدم تقارن مشکل ت ...

عزيزم دكتر بنيادي جز دكتراي كم ريسك هستن كه كاراشون عاليه توي پيجشون عكس با ارايش نميذارن وبه كامنتا تا جايي كه بتونن جواب ميدن سرشون خيلي شلوغه براي ويزيت بايد ٥،٦ماه تو نوبت باشي

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان 

من نوک بینیم غضروفیه.کسی می‌دونه هزینه عمل دکتر غلامرضا احمدی چقدر هست ؟چون من مشکل انحراف بینی هم دارم و از یکی از بینی هام نفس میکشم و ترشح پشت حلق.

ممنون میشم ازتون راهنمایی کنید خانوما.

هر دوشون معروفن ولی من از یزدانفر بیشتر تعریف شنیدم اما شنیدم گرون میگیره.باید مطب هردوشون بری تا از ...

مرسی عزیزم از راهنماییت مطب هر دوتاشون رفتم هر دو تاشون طبیعی کار میکنن و زیاد بینیو دستکاری نمیکنن با حفظ عملکرد تنفس. از هر دوتاشونم به یه اندازه خوشم اومده نمیدونم پیش کدومشون برم منافی با یزدانفر؟

مرسی دختر آبی عزیز.من بین حسینی و احمدی و سجادیان موندم کدومو انتخاب کنم که هم مناسب باشه قیمتش هم م ...

حسینی رو نمیشناسم ولی سجادیان ریسکش زیاده. من خودم موقع مطب گردی دوتا دکتر که اول رفتم خیلی ناامیدم کردن ولی الان اگه مشکلی دیگه پیش نیاد هفته اول شهریور با دکتر احمدی عمل دارم.هم دکتر منصفی هستش هم کارش براش خیلی مهمه به هیچچ عنوان کارخراب نداره

شاید فردایی نباشه 💙
مرسی عزیزم.امیدوارم منم زودتر بتونم به نتیجه برسم.تو هفته آینده یسر میرم مطبش البته شنیدم یه مطب هم ...

دوستی تو یافت اباد مطب نداره فقط مطبش همون پاسدارانه که کلینیکی ام که عمل میکنه دوتا کوچه بالاتره از مطبشه

شاید فردایی نباشه 💙
مرسی عزیزم از راهنماییت مطب هر دوتاشون رفتم هر دو تاشون طبیعی کار میکنن و زیاد بینیو دستکاری نمیکنن ...

خواهش میکنم عزیزم.هزینه هرکدوم چقدره؟

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
دوستی تو یافت اباد مطب نداره فقط مطبش همون پاسدارانه که کلینیکی ام که عمل میکنه دوتا کوچه بالاتره از ...

ببخشسد شما چند بار مطب احمدي رفتي تا انتخابش كردي؟

موقعي كه تاريخ عمل گرفتي پول ريختي؟

هزينه عكسها چقدر شد؟

2810