2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

کسی جراحی بینی بسته انجام نداده؟ کسی رو میشناسی ن که بسته عمل کرده باشه ، یا دکتری که نمونه کار جراحی بسته داشته باشه

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
نه اصلا عجله نکن سعی کن زیاد روش حساس نشی یه وقت از سرت میفته یادت میره میبینی ۷ ،۸ ماه گذشته ورمش ک ...

بالای بینیم چندروزیه که یه خط گنده افتاده؟  یه چروک طولانی از گوشه چشمم تا روی استخوون بینیم .به نظر شما طبیعیه؟

سه ماهه عمل کردم

تا هفته پیش این خطه نبود

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بالای بینیم چندروزیه که یه خط گنده افتاده؟  یه چروک طولانی از گوشه چشمم تا روی استخوون بینیم .ب ...

يكي از اشناهاي ما عمل كرد اينطوري شد الان هر وقت بوتاكس ميكنه خط بقل بينيشم ميزنه

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
يكي از اشناهاي ما عمل كرد اينطوري شد الان هر وقت بوتاكس ميكنه خط بقل بينيشم ميزنه

ای بابا 😢😢😢😢

چقدر بد اعصابمو خورد کرده این خطه

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
کسی جراحی بینی بسته انجام نداده؟ کسی رو میشناسی ن که بسته عمل کرده باشه ، یا دکتری که نمونه کار جراح ...

سلام من دو هفتس جراحی بسته کردم

تو پنج روز کبودیام. رفت عالی بود

عکسموچند تا پست عقب تر تو صفحه قبل گذاشتم

البته هر چی میگذره ورم بین چشام و ابروهام داره کمتر میشه

عکسمو دیدی عزیزم تو صفحه قبل گذاشتم

البته باز این هفته برم چسب رو برداره عکس جدید میزارم که ورمش کمتر باشه

[QUOTE=65222061] سلام من دو هفتس جراحی بسته کردم تو پنج روز کبودیام. رفت عالی بود عکسموچند تا پست عقب تر تو صف ... 

عکس نذاشتین؟ تو عمل بسته اصلا پایه بینی رو بخیه نمیزنن؟ رو کدوم قسمتهای  بینیت کار کرده نوک بینی یا قوز 

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
همه ی عملهاش بسته هست؟ از کجا بدونم کدوم عکسش بسته هست؟

تا اون جایی که من اطلاع دارم همه عمل هاشو بسته انجام میده. چند تا فیلم بلافاصله بعد عمل هم تو پیج اینستاگرامش گذاشته.

رفتم پیج جراحی زیبایی ایران که عکس جراحی های نا موفق بود ضعف کردم ، بابا چرا یه عمل دماغ اینقدر ریسک داره علم پزشکی چرا تو این زمینه  پیشرفت نمیکنه

سلام 

الان مطب دكتر غلامرضا احمدي هستم

دلم نيومد نتيجه امروز رو ننويسم البته هنوز نوبتم نشده

اينجا با يه نمونه دوساله صحبت كردم كه خيلي راضيه اما ميگه من پوليپ داشتم احساس ميكنم زده بيرون اومده واسه چكاب

به نظرم خوبه بد نيست بينيش قبلا هم گوشتي بوده 

يه نمونه دوماهه پرررررر ورررمم صحبت كردم ميگه خيلي راضيم اما ميگه ورمم بيشتر بوده داره كم ميشه

سوراخاش متقارنه اما چسب داره

يه نمونه با گچ هم اينجا هست اما خب مشخص نيست ولي ظاهرا خوبه

حالا رفتم تو با دكتر صحبت كردم ميام ميگم براتون فعلا

2810