2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
والا من شنییدم ناراضی خیلی داره میگن خیلی پولکیه😑😑

ممنون عزیزم از راهنماییت.پس باهاش نوبت مشاوره نمیگیرم.حالا چهارشنبه با سجادیان نوبت دارم یکشنبه هم با دکتر یوسفی.تعریف سجادیان رو خیلی میکنن ولی یوسفی رو خیلی کسی نمیشناسه منم تو اینستاگرام کارهاشو دیدم خیلی تمیز بود کاراش.ادم نمیدونه پیش کی بره:-(

بچه ها لینک گروه و ب منم میدین😘😘

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای ترمیم برو پیش منافی و افلاکی..... غلامرضا احمدی خوب نیست

عزيزم شما جراحي كردين؟تجربه تون رو در مورد دكتر آمالي،نجفي،نوري،يحيوي  ميگين؟ضمنا من بينيم استخوني غضروفيه.لطف ميكني

عزيزم در كل راضي هستي؟به نظرت چه جور دكتريه؟

به نظر من بینی رو زیاد تغییر نمیدن. بینی من یک قوز کوچیک داشت که برداشتن و پروجکشن رو کم کردن ولی چون به پره ها دست نزدن هنوز بزرگ به نظر میاد. البته من 4 ماهه عمل کردم شاید به خاطر ورم هم باشه. ولی در کل راضیم. 

ممنون عزیزم از راهنماییت.پس باهاش نوبت مشاوره نمیگیرم.حالا چهارشنبه با سجادیان نوبت دارم یکشنبه هم ب ...

ببین اصلا به اینستاگرام توجه نکن من همینطوری کارای دکتر ضیغمی رو دیدم رفتم مطبش افتضااح بود کارای تو مطبش همشون یه شکل و به شدت سر بالا 

شاید فردایی نباشه 💙
عزيزم شما جراحي كردين؟تجربه تون رو در مورد دكتر آمالي،نجفي،نوري،يحيوي  ميگين؟ضمنا من بينيم استخ ...

دوستم به نظرم شما یه سر به دکتر بشارتی بزن کارای ترمیمش خیلی قشنگه میگن دکتر اول ترمیم ایرانه

شاید فردایی نباشه 💙
دوستان سلام. من میخوام جراحی کنم ، بهترین جراح بینی گوشتی توی تهران چه کسی رو معرفی میکنید ؟ مطب فتح ...

عزیزم منم بینیم گوشتیه مطب بیشتر دکترا رو هم گشتم برای گوشتی از همه بهتر دکتر غلامرضا احمدیه 

فتح سامی کار گوشتیاش خوب نی اصلا قیمشتم خیلی بالاس نسبت به بقیه

شاید فردایی نباشه 💙
دوستان سلام. من میخوام جراحی کنم ، بهترین جراح بینی گوشتی توی تهران چه کسی رو معرفی میکنید ؟ مطب فتح ...

دوست عزیز .من دو تا از دوستام چندسال پیش پیش سامی عمل کردن هم تنفسشون مشکل داره و هم جای بخیه هاشون مونده .شکل ظاهریشونم اصلا خوب نیست

2810