2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

[QUOTE=64462466]نه اتفاقا خوبیش این بود اصلا کبودی و درد نداشتن ورمم کم داشتن ولی خب یه مریض داشت از شیراز چون مدام ...[/QUOTE

چه خوب...من از همین میترسم خیلی.به شما چقد قیمت داد؟

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=64462466]نه اتفاقا خوبیش این بود اصلا کبودی و درد نداشتن ورمم کم داشتن ولی خب یه مریض داشت از ...

دیگه پر کارترین بینی رو با هزینه کلینیک میگرفت7

من خیلی ظرافت کار و اینکه امپول تزریق نکنه برام مهم بود 

این دکتر اول اینکه حد امکان یه طرف بینی رو باز میکنه دیگه خیلی مجبور باشه این زیر بینی رو بعدم اصلا جای بخیه نمیمونه

امپولم که زیر یک سال اصلا دیگه درصورتی بعد یک سال میزنه که ورمش نخوابیده باشه و با ماساژم رفع نشه البته من بیماری ندیدم که امپول زده باشه.

شاید فردایی نباشه 💙
راستی اینکه منشی نداره درسته؟؟؟و اینکه مطبش چه جوریه شلوغه؟

اره منشی نداره و خیلی خوبه راحت همه نظرشونو میگن. اره خیلیی شلووغ میشه دکتر3میاد تا 8من خودم هر سری 4رفتم تا هفت و نیم تو نوبت بودم

شاید فردایی نباشه 💙
دیگه پر کارترین بینی رو با هزینه کلینیک میگرفت7 من خیلی ظرافت کار و اینکه امپول تزریق نکنه برام مهم ...

شما بینیت استخونیه؟

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
تامپون چی؟میذاره؟ وای ببخشید انقد میپرسما...فک میکنم هیشکی وسواس منو نداره.خیلی میترسم

منم بدتر از شما انقدر پرسیدم دیگه همه رو دیوونه کردم اره مینی تامپون میزاره که راحت تره. 

منم خیلی میترسم و استرس دارم ولی دکتریه که نظرتو جلب میکنه براش کارش خیلی مهمه هرچی به صورتت بیاد عمل میکنه برات فانتزی ام که اصلا عمل نمیکنه. 

شاید فردایی نباشه 💙
2810