2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015408 بازدید | 66527 پست

من الان نظر دکترارو خوندم بعضیا میگفتن ۲ماه بعد عمل میشه باردار شد بعضیا هم گفتن بعد ۶ماه..‌

من تو بارداری اولم اصن ورم نکردم.اینم خداکنه ورم نکنم

خدایا ممنونم ازت که خیر و برکت و شادی و آرامش و "نعمت شاکر بودن" رو به من عطا کردی ♥♥♥ خدا عاششششقتم♥♥♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من  واسه مشاوره پیش دکتر سامی رفتم بینیمم گوشتی بود خیلی دکتر پولکی به نظر میومد یه اشکال بدی ک ...

عزیزم من دکتر سامی رو چیزی نمیدونم، حرفم راجع به دکتر غلامرضا احمدی بود. دو تا از دوستام پیشش عمل کردن، یکیشون که کاملا بینی استخوانی ای داشت خوب شد ولی اون یکی که کمی گوشتی-استخونی بود، چندین بار واسش کورتن زد ولی در نهایت کلی ورم مونده بود بعد چند ماه، منم ک گوشتی کامل بودم، اصلا به ایشون فکر نکردم دیگه، با اینکه مشاوره رفتم پیششون. 

من الان نظر دکترارو خوندم بعضیا میگفتن ۲ماه بعد عمل میشه باردار شد بعضیا هم گفتن بعد ۶ماه..‌ من تو ...

من آخراش ورم کردم زیااااد ولی شنیدم که اگرم بینی ورم کنه بعد زایمان ورمش میره.مثل بینی طبیعی که ورمش میخوابه...خودمم یه خانومی رو دیدم که دو ماه بعد عمل بینیش ناخواسته باردار شد ولی بعد از زایمان ورم بینیش خوابید

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
چهارشنبه هست؟ چه ساعتی هست ؟ میتونی هرچی دیدی به منم بگی؟ یا اصن میخوای بگو منم بیام. فقط تا 6 سر کا ...

ایشالا فردا میرم.زنگ زدم مطبش تلفن گویا بود گفت نیازی به وقت قبلی نیست و مطب روزای زوج بازه از ساعت ۳ تا ۷...مطبش پاسدارانه.

سلام بالاخره من ۵شنبه عمل کردم الانم بهترم قراره یکشنبه برم واسه برداشتن اسپلینت☺️☺️☺️☺️☺️

سلام.خیلی مبارک باشه😍😍😍با کی عمل کردین؟

من با دکتر احمدی وقت دارم واسه شهریور 

دکتر غلامرضا احمدی؟

من خیلی تعریف شنیدم ازش.منم میخوام برم مطبش.خیلی طول میکشه از ویزیت تا عمل وقت بده؟

دکتر غلامرضا احمدی؟ من خیلی تعریف شنیدم ازش.منم میخوام برم مطبش.خیلی طول میکشه از ویزیت تا عمل وقت ...

اره  غلامرضا احمدی من خیلی دنبال دکتر گشتم ایشونو بهم معرفی کردن وقتی رفتم مطبش و مریضاشو دیدم حتی مریضای خیلیی سال پیششو هم دیدم کارش واقعا خیلی خوب بود طبیعی و شیک نه طولانی نی من خودم به این دلیل که میگن بعد عمل نباید باد کولر زیاد بخوره به بینی دیرتر از ویزیتم خواستم 

شاید فردایی نباشه 💙
اره  غلامرضا احمدی من خیلی دنبال دکتر گشتم ایشونو بهم معرفی کردن وقتی رفتم مطبش و مریضاشو دیدم ...

کبودی و ورم بعد عملش چطوره؟

مریضاش کبودی و ورمشون زیاد بود؟

کبودی و ورم بعد عملش چطوره؟ مریضاش کبودی و ورمشون زیاد بود؟

نه اتفاقا خوبیش این بود اصلا کبودی و درد نداشتن ورمم کم داشتن ولی خب یه مریض داشت از شیراز چون مدام با هواپیما میومد یکم ورمش زیاد به خاطر فشار هوا

شاید فردایی نباشه 💙
2810